divendres, 28 de setembre del 2007

"Els Catalans estan Anestesiats"

Ahir al vespre, el senyor Macià Alavedra, ens va delitar amb les seves paraules, durant la presentació del seu llibre: "Entre la Vida i la Política".

Alavedra ens va fer un repàs de la seva vida tan a nivell personal com a nivell polític. Vam poder conèixer la part més personal i entranyable de la seva infància, distribuïda entre l'exili i la clandestinitat, que van marcar el seu esdevenir polític i personal. Les seves coneixences i amistats amb grans personatges de la història del nostre país com: Pau Casals, Josep Tarradellas o Ramon Trias Fargas.

Seguint els eixos principals del seu llibre, Macià Alavedra va teixir paral·lelismes i semblances entre la seva etapa com a Conseller de la Generalitat de Catalunya i els despropòsits que duu a terme l'executiu català actual.

Va ser un vespre, on Alavedra va: " penjar-se medalles com el Màgic Andreu", perquè ja és hora que els dirigents de Convergència i Unió expliquin que els 23 anys de govern a la Generalitat de Catalunya van ser molt bons i es van fer grans coses per al país.

Finalment, la militància de la JNC i de CDC, així com alguns simpatitzants, van poder realitzar preguntes al convidat, que principalment es van centrar en quina era la seva opinió del projecte de Casa Gran del Catalanisme de l'Artur Mas. L'ex-Conseller, va explicitar tot el seu suport al projecte, que va denominar com "una redefinició i modernització necessària del Pal de Paller del President Pujol", a la vegada, també va fer esment de la importància d'aquest projecte en la situació actual d'anestèsia que sotmet el PSC-PSOE als ciutadans de Catalunya.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

gran conferència!!!!
En Macià és un patriota de dalt a baix!!!!

Anònim ha dit...

Les seves paraules van ser entranyables! Es va notar sobradament com porta la passió política a dins seu, en que encara que no exerceixi com a polític, mai estarà desvinculat com a tal, per molt intent de dissimulació que volgués semblar. Com a persona molt simpàtic, proper, agradable, obert i extrovertit. Tots els meus màxims reconeixements i elogis envers la seva persona i la seva funció com a polític.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.