diumenge, 16 de setembre del 2007

Oriol Ristol, nou Cap Local de la JNC de Sabadell

Oriol Ristol i Espinosa, de 21 anys d'edat, estudiant de Ciències Empresarials i veí de Sabadell, va ser escollit nou Cap Local de la JNC de Sabadell per unanimitat de tots els militants assistents a l'assemblea de divendres dia 14 de Setembre.

Amb l’elecció de l’Oriol com a nou Cap Local és vol obrir una nova etapa dins la formació local, ja que s’ha cregut convenient una persona que pogui aportar decisions fermes, un fort consens, una gran activitat i implicació, i sempre actuant cohesionadament. Per totes aquestes característiques esmentades, s’ha escollit a ell com a cap del col.lectiu, ja que complia aquests requisits de forma íntegra.

Abans de la seva proclamació, l’Oriol Ristol exercia una militància activa dins la JNC de Sabadell, sent membre de l’Executiva local i col.laborant activament amb l’Àrea de Polítiques Socials i d’Immigració de la JNC, realitzant les tasques a la comarca del Vallès Occidental.

Oriol Ristol pren el relleu de Carles Lombarte i Lladó, el Cap Local sortint per decisió de la militància present el dia que es va presentar la moció de censura en contra de la seva gestió durant l'any i mig i escaig que ha estat al capdavant del nostre col·lectiu. Amb tot, però, li volem agraïr la seva tasca.



Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.