diumenge, 16 de setembre del 2007

Carta de presentació del nou Cap Local:

Primerament, vull agraïr amb especial atenció a tota la militància de la JNC de Sabadell per haver dipositat tot el vostre suport i recolzament en la meva persona per tal de proclamar-me com a nou Cap Local de la JNC de Sabadell.

Amb l'inici del meu mandat s'obre una nova etapa, un nou canvi de rumb, una nova manera d'actuar i de gestionar la formació. Són moltes les coses que han de canviar, per sort tots en som conscients, per tal de no tornar a repetir els errors passats i que hem hagut de patir tots nosaltres directament.

Espero i desitjo no defraudar-vos, i així poder complir el nostre somni col.lectiu de convertir-nos en una de les majors referències i exponents dins la JNC i, perquè no, actuant com la màxima referència, mai s'ha de desprestigiar l'ambició. Hem de ser aquella típica joguina que desperta l'enveja i l'atracció de totes les altres. Tal i com sovint esmentem els catalans: "la nineta dels meus ulls" (en aquest cas, la nineta de la JNC).

Som molta la militància que formem part de la JNC de Sabadell, endinsant-nos en un progressiu i continuat procés d'expansió, i per això hem d'exercir com a tals. Hem d'actuar com un gran equip, un gran conjunt de treball, ja que les grans decisions s'encerten i s'assoleixen des d'aquestes posicions. La nostra actuació ha de ser cohesionada i agermanada, tenint en consideració totes les opinions de la militància, per més o menys factibles i viables que poguin ser i semblar.

Aquesta nova etapa diferirà de l'anterior en moltes coses, del qual aquest és un simple recull:

- No ens hem d'encarar a cap tipus d'elecció d'ara en endavant que pogui tenir una gran rellevància, ja que les eleccions autonòmiques i les locals ja les hem passat farà relativament poc temps. Amb això vull dir que no ens vindran els actes donats, sinó que durant aquest exercici ens haurem d'espavilar per nosaltres mateixos, pensant i reflexionant conjuntament quines són les actuacions que hem d'emprendre per tal de tirar endavant i desenvolupar encertadament el nostre projecte definit. Encara que n'estic segur que d'ïdees no ens en faltaran, ja que encara que no hi hàgin eleccions, el moviment polític i social està molt encés i caldejat, amb un continu estira i arronsa mantingut entre els diferents sectors polítics i poblacionals.

- Haurem de cercar i aplicar aquells mecanismes i aquells mètodes que ens serveixin veritablement per a gestionar més eficientment l'organització local, no caient en els paranys i els afanys personals, ans el contrari, actuar professionalment amb la respectiva recerca del màxim benefici de l'entitat i del país que formem part activament, Catalunya.

- Entrar amb un major dinamisme en les activitats programades per CDC Sabadell i, respectivament, CiU. Hem de fer valer el nostre pes a CDC, i que ells mateixos responguin amb una major consideració respecte la mantinguda a hores d'ara. Dit això, hem d'ajudar al Carles Rossinyol a cercar el màxim beneplàcit possible per tal que la societat civil sabadellenca es dongui compte de quin partit polític és el que pot exercir millor les seves aspiracions personals i col.lectives, el qual és Convergència i Unió.

- Donar-nos a conèixer de forma abastadora entre la joventut sabadellenca, sense cap mena d'embut ni esgarrifança possible. No ens hem d'estancar dins uns paràmetres, la JNC de Sabadell no té cap límit interferible, ja que vol arribar a tocar les estrelles.

- Activar un pla innovador per tal de recaptar nous militants, fent que se sentin a gust dins l'organització i intentar involucrar-los en l'activisme previst.

Aprofito aquestes línies per intentar despertar l'interès de tot el jovent català (especialment el sabadellenc) a que s'informin sobre què és la Joventut Nacionalista de Catalunya, quins ideals té, quines activitats programa i posa en marxa, quina direcció nacional hi ha, com està estructurada, etc...

Si tens entre 14 i 30 anys, ets catalanista i t'estimes Catalunya..... Ara és la teva, vine a la JNC!

Visca Catalunya lliure!

Oriol Ristol i Espinosa
Cap local JNC de Sabadell

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mantinc una gran amistat personal amb l'Oriol Ristol, i crec que és una persona totalment preparada per a dur a terme aquesta tasca.

Sempre li ha encantat la política, i és un veritable defensor de Catalunya i les seves costums.

Crec que aquí comença un nou mandat de la JNC de Sabadell que anirà cap endavant.

Visca Catalunya!

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.