divendres, 14 de setembre del 2007

Una nova etapa per la JNC de Sabadell

Fa ja un temps, la JNC de Sabadell, secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya, ha estat en un procés de canvi pel qual han passat per ell molts militants i dos caps locals. Amb tot això, la militància ha decidit fer un canvi de rumb i apostar per una línia més oberta, més dinàmica, més social, més participativa, on tots els militants se sentin valorats no només a nivell professional, sinó també a nivell personal, que en definitiva és el més important.

Tenim la sort de ser un dels col·lectius amb més militància de tot Catalunya i, com a tals, hem de donar la talla. La JNC de Sabadell pot donar la talla. Si ho fem – i ho farem – ens podem convertir en un dels referents dins la JNC a nivell nacional. Volem ser un referent. Volem ser el mirall de molts dels altres col·lectius, per fer de la JNC un orgull pel nostre país.

Tenim el somni d'una Catalunya sobirana, capaç de regir-se per les seves pròpies lleis, capaç de decidir per ella mateixa. Aquest somni s'ha de treballar dia a dia, això és el que fem dins la JNC. Treballem pel país, per la ciutat. En definitiva, treballem per les persones. Ens veiem amb la obligació de treballar per avançar, per un futur millor, més pròsper per tothom.

Des d'aquí, des d'aquesta nova etapa que encetem, aprenent dels errors del passat i construïnt nous valors que ens facin més respectables, us donem la benvinguda al nou Bloc de la JNC de Sabadell, com un símbol de renovació i de modernització.

Visca Catalunya Lliure!!!

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.