dimecres, 19 de maig del 2010

Elecció de les Ternes de Comarques de Barcelona de la JNC

El passat dilluns 17 de maig, es va dur a terme a la nostra seu, l'elecció de les ternes de les Comarque de Barcelona de la JNC.
 
Aquesta terna haurà de ser ratificada el proper dissabte 22 de maig al Consell Nacional Extraordinari de la JNC, per tal de traslladar els noms a CDC.
 
L'Assemblea va estar marcada amb un clar component sabadellenc, ja que, en la mesa, el militant més jove va ser en Pol Llamas del col·lectiu de Sabadell, així com, també, es comptava amb la presència del Secretari de Finances i Delegat del CEN a la comarca, el sabadellenc Oriol Martín.
 
Els 3 noms que van sortir escollits per aclamació de l'Assemblea, van ser: Gerard Figueras, President de la JNC; Àlex Saste, co-responsable d'Acció nacionalitzadora del CEN de la organització i Bego García, sabadellenca i Presidenta Comarcal del Vallès Occidental Sabadell.
 
És per això, que la comarca i la ciutat, té la oportunitat de poder ser representats a les llistes del Parlament, mitjançant Bego García, si finalment acaba essent inclosa a la llista final. En tot cas, és un reconeixment a la feina feta per la JNC de la Comarca i de Sabadell, a més de la pròpia trajectòria de la nostra Presidenta Comarcal.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.