dilluns, 24 de maig del 2010

Dia de CiU

El proper diumenge 30 de maig de 2010, Convergència i Unió celebrarà el DIA DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ, i ho farà a Vic (entre Vic i Gurb), volem que aquesta sigui una gran festa de germanor dels militans i simpatitzants del nostre partit.

 

La festa començarà aproximadament a les 10.30 del matí i finalitzarà a mitja tarda.

 

L'activitad del matí serà molt festiva i adreçada a tota la familia, hi hauran actuacions musicals, tallers d'activitats infantils i juvenils.
 
La JNC tindrem un punt de trobada per a tots els jubilats, en la Carpa 30 anys, així com el punt de venda de material de la JNC i el BAR...

Per encarregar els tiquets del dinar i l'autocar, podeu trucar als següents telèfons: Eli, matí 937453126 – Mercè Carbonés: tarda de 17.00 a 19.00 hores tel. 937258088 o venir a la nostra seu del carrer de Sant Quirze, de 5 a 7 de la tarda de dilluns a divendres.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.