dilluns, 17 de maig del 2010

Dia Internacional contra la Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia

Avui DILLUNS 17 DE MAIG és el dia Internacional Contra la Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Un dia en el qual també es recorda que fa només 20 anys, el 17 de maig de 1990, l'assemblea general de la Organització Mundial de la Salut (OMS) va treure la homosexualitat de la llista de malalties mentals.

És per això que DONA-JOVES NACIONALISTES PER A LA IGUALTAT amb la col•laboració de les associacions juvenils LGTB Sinvergüenza i Plataforma ACT! hem decidit fer un acte conjunt per el proper dia 17 per parlar de:

HOMO-BI-TRANS-FÒBIA...En tens o Entens?

Aquest acte es farà a la Seu del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) a les 19:30h i intervindrà: Marc Llombart, Vicepresident de la Plataforma ACT! i activista homosexual que ens parlarà de la homofòbia i la bifòbia i de Jony Suárez, transsexual masculí que ens parlarà sobre la transfòbia.

Us animem doncs a que vingueu a aquest acte per tal de conèixer, de primera mà, les experiències i les xerrrades d'aquestes persones joves que ens parlen dels estigmes que avui en dia encara perviuen en la societat cap a les persones homosexuals, bisexuals i transexuals.
 

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.