dimarts, 26 de febrer del 2008

La Biblioteca Vapor Badia acull un debat-col·loqui entre les joventuts polítiques locals de Sabadell

L'Auditori de la Biblioteca Vapor Badia ha estat el lloc escollit per a la celebració avui divendres d'un debat-col·loqui entre les joventuts polítiques locals amb representació parlamentària i municipal. Una seixantena de persones han pogut escoltar les propostes de cada representant dels diferents partits (JSC, JNC, JEV-JIC, NN.GG. i les JERC), que s'han posicionat, bàsicament, en relació als temes de vital importància per a la gent jove com són l'habitatge, el món laboral, la igualtat de gènere, la immigració, el medi ambient o les infraestructures.

La portaveu de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), Maite Guerra, ha explicat que el partit que representa pretén incidir, sobretot, "en les polítiques d'igualtat de gènere ja que és una característiques bàsica del socialisme". Segons Guerra "cal seguir defensant la justícia social en tots els àmbits". Per la seva part la portaveu de Joves Esquerra Verda-Joves Iniciativa per Catalunya (JEV-JIC), Lídia Brun, ha assegurat que la coalició que encapçala vol treballar de cara al mercat laboral. Segons Brun, "també són importants temes com la incorporació normalitzada de la immigració, les polítiques d'igualtat home-dona, i que es pugui assegurar un habitatge digne per a totes les persones, sobretot pels joves que som el col·lectiu a qui més afecta aquest tema. Per la seva part el portaveu de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Oriol Ristol, ha reconegut que la seva formació es declara obertament independentista i que " hem d'anar en clau catalana a reivindicar els nostres drets de cara a les eleccions del 9 de març".

Aquest esdeveniment de caire polític ha estat el primer acte d'aquestes característiques que s'ha organitzat a Sabadell. Jordi Travesset, del Consell de Joves de Sabadell, ha estat l'encarregat de moderar-lo.

Xavi Miralles

Extret de www.radiosabadell.fm© Ràdio Sabadell 94.6

1 comentari:

Anònim ha dit...

Adios tontos "locos".

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.