dijous, 4 d’octubre del 2007

A què juguen aquests de la JSE?

La nova campanya que està divulgant la JSE (Juventudes Socialistas de España) és totalment conflictiva, sectària i violenta. Vol enfrontar dos tipus de societats, perquè així s'extengui el que ells els hi agrada més que es parli, la dicotomia dreta-esquerra. Ells no volen solucionar els problemes reals de la societat, ni tampoc volen presentar propostes i possibles solucions al respecte, ells el que volen és retornar al passat i reviure segles històrics, on el pa de cada dia era la revolta i l'esclat continu del moviment obrer.

Amb els problemes que tenim els joves en aquesta societat tan injusta, i les joventuts del partit polític més votat en les darreres eleccions generals es dedica a elaborar una grabació absolutament discriminatòria i absurda, i tot amb la complicitat del seu mestre, el PSOE, ja que sense el seu permís els seus deixebles no poden aixecar ni un dit. Tant que sempre la JSE s'ha queixat sobre la figura i el paper del rei i la monarquia borbònica a Espanya, ara aquestes queixes on han anat a parar? Ja no són antimonàrquics, em pregunto? O més ben dit ha estat el fet de que el seu gran mestre ha dit que s'han de respectar els símbols institucionals i, per això, aquests han callat com una gata maula? A la vida s'ha de ser valent, si estàs d'acord amb el que tú creus que és una injustícia l'has de criticar sempre, i amb total fermesa. Has de defensar els teus ideals, mai els has de traicionar, i això és el que vosaltres heu fet, traïr el que sempre heu cregut, o potser m'equivovo i hauria de dir el que sempre heu volgut aparentar i fer creure a l'exterior.

Sóc una persona molt crítica amb el PP, ja que els seus ideals i els meus són molt equidistants i poques coses tenim en comú, per no dir cap. Però, tot i això, no m'he quedat sorprès amb la divulgació de la seva campanya "Somos España", ja que ells tenen aquest ideal patriòtic de una España grande y libre. Nomès cal retrocedir temps endarrere i veure quin va ser l'avantpassat del PP, la Alianza Popular, i els ideals que tenien els seus fundadors i alts càrrecs i de quin món provenien, del sector franquista, encara que la majoria d'ells del sector més crític i tecnòcrata. I aquesta afirmació és inqüestionable, ja que sino digueu-me on han anat a parar totes aquelles persones que en els anys de la dictadura franquista eren clars defensors d'aquesta imposició? Ja us ho dic jo, al PP!

Per això, us diré dues coses ben clares, tant a la JSE (en especial a la JSC) com a NNGG: deixeu-vos de tantes collonades partidistes i conflictives de que si tú ets pijo i estàs al PP, o que si tú ets un hippy progre que està al PSOE. Això no és manera de fer política juvenil constructiva, això a casa meva se'n diuen collonades! I per aquesta raó i per culpa vostra en el món de la política cap partit respecta amb la dedicació oportuna el pensament i l'opinió dels seus joves, i no m'extranya pas al visualitzar les últimes accions de tots dos. Ara que sou joves lluiteu per fer complir els vostres ideals, per dur-los a la pràctica, i deixeu de banda l'aspecte dels vostres integrants!

Oriol Ristol i Espinosa

Cap Local JNC de Sabadell

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb tu! això no és manera de política constructiva ni de cap mena. El patetisme de la dreta-esquerra és un debat obsolet i haurien de mirar de fer propostes reals i no comença la precampanya amb desprestigis.

Bego

Anònim ha dit...

és molt trist veure per la tv aquesta mena d'absurditats partidistes sense cap mena de sentit que no sigui centrar el debat entre pp / psoe.

Àlex

Anònim ha dit...

Fa falta urgentment un partit de centre espanyol.
Però és gairebé impossible que adopti força.
Potser el nostre "amic" Duran en té ganes... xDDD

Trencament ja amb Unió! Visca CDC!

Albert

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.