dimecres, 10 d’octubre del 2007

La JNC porta el ‘Catalonia is not Spain’ a la Fira de Frankfurt

Una desena de militants de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) han desplegat aquesta tarda la pancarta del “Catalonia is not Spain” a l’entrada del recinte on se celebra la Fira del Llibre de Frankfurt. D’aquesta manera, la JNC pretén aprofitar aquest gran esdeveniment cultural per donar a conèixer les reivindicacions de Catalunya a l’exterior.

Cal recordar que la JNC ja ha desplegat aquesta pancarta en moltes ocasions, sobretot aprofitant esdeveniments esportius amb ressò internacional, com són els partits del Barça a la Lliga de Campions o els que l’enfronten amb el Madrid.

El secretari general de la JNC, Jordi Cuminal, destaca que “Catalunya no només és la literatura catalana, sinó que és una nació que actualment forma part d’un estat que cada dia li reconeix menys la seva especificitat, el seu autogovern i els seus drets com a poble”.

Cuminal explica que la Joventut Nacionalista de Catalunya continuarà aprofitant tots els esdeveniments amb ressò a nivell europeu i mundial per posar de manifest i divulgar a nivell internacional el conflicte entre Catalunya i Espanya.

Al llarg de l’estiu, la JNC ha dut una campanya de repartiment de material amb el lema del “Catalonia is not Spain” per tal de sensibilitzar els turistes que arribaven a Catalunya i explicar-los la realitat nacional del país.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bona ocasió per a que tothom vegi el que som.

Àlex

Anònim ha dit...

Som i Serem.
Visca Catalunya!
//*//

Albert

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.