dimarts, 29 de novembre del 2011

Lourdes Ciuró agraeix la tasca de la JNC i l'UJ durant la campanya electoral

La diputada electe de CiU al Congrés dels Diputats rep la samarreta del C.E.Sabadell amb el dorsal número 8

El passat dilluns 28 de novembre va tenir lloc un sopar d’agraïment i de celebració de la Lourdes Ciuró amb la JNC i UJ, les joventuts respectives de Convergència i Unió. L’acte va comptar amb la presència del portaveu del Grup Municipal de CiU a Sabadell, Carles Rossinyol, i els regidors de la federació nacionalista a la ciutat. El sopar, organitzat per la Joventut Nacionalista de Catalunya i d'Unió de Joves, va servir per donar les gràcies a la militància i la implicació dels joves en aquestes eleccions.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec del president de la JNC de la comarca, Oriol Ristol, on va destacar la importància que per primera vegada CiU és la força guanyadora de les eleccions generals. També va fer referència que la implicació de l’agrupació juvenil nacionalista va ser molt destacada amb la presència al carrer i en la festa jove amb els candidats joves i la Lourdes Ciuró. Va continuar els parlaments, Georgina Bombardó, presidenta d’UJ de Sabadell per felicitar als militants i simptatitzants per la gran implicació d’aquesta campanya. Entre tots, hem pogut aconseguir que avui la Lourdes sigui diputada.

La diputada electe per CiU, va prendre la paraula i va destacar tres aspectes fonamentals. Agrair a la gent jove de la ciutat per haver-se mullat en aquestes eleccions generals. Unes eleccions adverses per CiU però que ha sabut ensortir-se’n i a més avala el pacte fiscal proposat pel president Mas. En segon lloc, va destacar, que es posa a treballar ja des del primer dia pels interessos de la ciutat i de la comarca: "Sóc diputada a Madrid, i faré el que calgui per defensar tot allò que la meva ciutat i comarca necessiten". Per últim lloc, va anunciar que el paper de CiU a Madrid ara més que mai és defensar els nostres diners i malgrat el PP tingui majoria, la majoria social de Catalunya avala el pacte fiscal. Això en qualsevol negociació amb el govern de l’estat serà imprescindible.

Per finalitzar l’acte, la JNC i UJ li van regalar la samarreta del C.E.Sabadell amb el dorsal núm.8, igual que la seva posició a la llista de CiU al Congrés de Diputats.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.