divendres, 11 de juny del 2010

Presentació de "La Màscara del Rei Artur"

Ahir al vespre, es va presentar a la nostra ciutat, el llibre: "La Màscara del Rei Artur" de Pilar Rahola.
 
L'autora del llibre va ser acompanyada per el seu protagonista: Artur Mas.
 
L'Auditori del Casal Pere Quart, va quedar petit degut a l'afluència de gent, que entregada a l'autora i a l'Artur Mas, els van rebre amb aplaudiments i en tot moment els van mostrar el seu escalf.
 
Rahola va destacar la qualitat humana d'Artur Mas i les seves capacitats personals per poder liderar el país, en el moment que es troba Catalunya. Així com, va manifestar la injustícia clamorosa que fa la caricatura de Mas a el programa de televisió Polònia.
 
El públic present, va cohincidir en la proximitat de l'acte i del candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat. Així com també, es va preguntar des del públic si Rahola tornaria a l'escenari polític, la qual cosa, ella mateixa va negar fent al·lusions a que la seva etapa política ja va acabar.
 
Per últim, destacar el seguiment de l'acte que es va fer via twitter mitjançant el hastag #MasaSBD, que també va ser un èxit rotund.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.