dilluns, 14 de desembre del 2009

La JNC present a les Consultes del 13D a la Comarca

Militants de la JNC de Castellar i Sant Cugat, van ser partíceps de la organització de les Consultes per la Independència que es van dur a terme ahir diumenge 13 de desembre.
A més una delegació comarcal, va ser present a les altres poblacions de la Comarca on també es va celebrar aquest esdeveniment històric.

La JNC, va fer campanya activa per el Sí en aquesta consulta.

De tot plegat en podem treure moltes conclusions. Un 30% dels catalans han anat a demostrar la seva voluntat de tenir un Estat Propi, tenint en compte els diferents condicionants i dificultats que s'han trobat els organitzadors de la consulta.

Que 200.000 persones hagin anat a expressar la seva voluntat, no és una xifra que es pugui despreciar. Cal que tothom en prengui nota, ja que, al país, hi ha un sentiment i una voluntat que està prenent cosciència.

Per fi, parlar d'Independència, ja no és un tabú, no és cosa d'uns quants als que ens han mirat sempre de manera diferent. És el primer pas per a començar a ser un país normal. El pas previ a tenir un Estat propi.

Cal seguir lluïtant per l'alliberament nacional de Catalunya.

VISCA CATALUNYA!!!

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.