dimarts, 29 de maig del 2012

La JNC Sabadell recapta fons per la Marató per la Pobresa


Els joves nacionalistes posen el seu gra de sorra perquè ningú quedi fora de joc

El passat cap de setmana, la JNC Sabadell va muntar una paradeta per a recollir fons per a la Marató per la Pobresa organitzada per TV3. Dissabte al matí va ubicar-se a la Plaça del Mercat Central i diumenge a la tarda, al Passeig de la Plaça Major.

Els joves nacionalistes van vendre material de l'organització (samarretes, polos, barrets, gorres, etc.), pastissos casolans i llimonada, i també van dur a terme un taller de pintures a la cara per als més petits. Els diners recollits anaven destinats de forma íntegra a la Marató.

El cap local Josep Ibars va mostrar-se molt satisfet per la implicació del col·lectiu i també per totes les aportacions i col·laboracions fetes pels sabadellencs i sabadellenques que es van atansar per ajudar a "que ningú quedi fora de joc!".


Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.