dijous, 17 de maig del 2012

La JNC de Sabadell participa a la 1a Gimcana per la Independència de la Regió 1

El passat dissabte 12 de maig, la JNC de Sabadell va assistir a la 1a Gimcana per la Independència organitzada a Sant Cugat del Vallès per la Coordinació Territorial de les comarques de la Regió 1, és a dir aquelles que voregen Barcelona i entre les quals s'hi troba la del Vallès Occidental - Sabadell, a la qual pertany el col·lectiu sabadellenc.

Els militants de la JNC Sabadell, juntament amb la resta d'assistents, van participar de les diferents proves que s'havien ideat per a l'ocasió i que duien per nom "El Pacte Fiscal", "Coneixem el país", "La clau de la caixa", "Espanya ens roba" o "El castell: defensem el què és nostre!", entre d'altres.
 
Després de dur a terme les diferents proves de la gimcana, els joves van gaudir d'una arrossada popular. Posteriorment es va atorgar a l'equip guanyador un petit premi en forma d'estel, que representa l'anhel de llibertat del poble català.
 
A l'acte hi van assistir, entre d'altres personalitats, l'alcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa i el President i la Vicepresidenta de la JNC, en Gerard Figueras i la Marta Pascal.


Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.