dimarts, 8 de maig del 2012

La JNC de Sabadell acosta el Pacte Fiscal als sabadellencs

L'organització preveu donar a conèixer l'espoli fiscal durant les properes setmanes als diferents barris de la ciutat

El passat dissabte 5 de maig a la tarda, la JNC de Sabadell va muntar una paradeta explicativa del Pacte Fiscal a la Plaça Farell de Ca n'Oriac.

Els joves nacionalistes van interaccionar amb els veïns de la zona per a explicar-los què són les balances fiscals, quin és el dèficit que pateix Catalunya i quants diners correspondrien cada any per sabadellenc en cas que no es produís aquest espoli per part del govern espanyol, que són concretament 2.251 euros per habitant de la nostra ciutat. Els militants de la JNC Sabadell també van repartir guardioles retallables que reflectien tota aquesta informació.

A més a més, la JNC va preguntar als sabadellencs a què destinarien els 2.251 euros que els hi correspondrien. Els ciutadans van afirmar que invertirien en sanitat, destinarien els recursos a la promoció de l'ocupació juvenil o a la millora de les infraestructures desfasades per tal de ser més competitius, entre d’altres coses.

A la paradeta de la JNC també hi van ser presents diversos regidors de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Sabadell, que van col·laborar a explicar el Pacte Fiscal a peu de carrer.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.