dilluns, 30 d’abril de 2012

La JNC Sabadell atorga el seu 2n Premi Compromís a Som Sabadell

El passat dimecres 25 d’abril, la Joventut Nacionalista de Catalunya a Sabadell va entregar en un sopar el seu 2n Premi Compromís, que s’atorga a una personalitat o entitat com a reconeixement per la seva tasca de promoció de la llengua o la cultura catalanes.

En aquesta ocasió, el col·lectiu va premiar a Som Sabadell, una empresa que actua com a plataforma d'ajuda als autònoms, formada per un equip humà compromès socialment amb la ciutat que fomenta el consum local i la cooperació entre la petita i mitjana empresa.

Josep Ibars, cap local de la JNC Sabadell, va obrir el sopar presentant a l’entitat guardonada i destacant la gran tasca que fa a la ciutat en el camp de l’emprenedoria i els autònoms, d’ençà que es va fundar fa nou mesos, sense deixar de banda valors com la solidaritat. Oriol Giménez, membre del Comitè Executiu Nacional de la JNC, va destacar la coincidència de valors entre Som Sabadell i l’organització.

Els tres socis fundadors, Noel Álvarez, Dídac Serrano i Sergi Ponsa, van explicar a la trentena d’assistents el procés de creació de l’empresa, els obstacles i les oportunitats alhora de teixir la xarxa d’entitats adherides i de finançar-se, així com van poder respondre a les curiositats dels presents.

Posteriorment, en Carles Rossinyol, cap de llista de CiU a Sabadell, va cloure l’acte encoratjant als fundadors de Som Sabadell a seguir treballant de valent, especialment en el moment de crisi en què ens trobem, “perquè són els emprenedors, i no les administracions, els qui han de liderar la revitalització de l’economia que ens treurà de la crisi”.

Al sopar, que va tenir lloc al Restaurant La Rambla, també hi van assistir els regidors de Convergència a Sabadell, els presidents locals de CDC i UDC a Sabadell, la presidenta comarcal de CDC Olga Olivé, representants del col·lectiu d’Unió de Joves de Sabadell, i varis membres del Comitè Executiu Nacional de la JNC.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.