divendres, 20 de juliol del 2012

La JNC Sabadell obté fins a 11 delegats en el Congrés Nacional


La secció local de la formació nacionalista va obtenir el passat 14 de juliol 4 delegats més dels que ja li pertoquen estatutàriament

El passat dissabte 14 de juliol, la JNC del Vallès Occidental Sabadell va celebrar una assemblea comarcal extraordinària per a escollir els delegats que aniran en representació dels militants de la comarca al Congrés nacional que la JNC celebrarà a l'octubre a la ciutat de Girona.

Els representants de la JNC Sabadell que van ser escollits a l'assemblea són l'Anna Giménez, en Marc Barniol, en Josep Xavier Pradas i en Joan Mallofré. A més a més, el col.lectiu tindrà d'altres representants nats al Congrés: el cap local Josep Ibars, el cap comarcal Oriol Ristol, les conselleres nacionals Laura Gámiz i Carlota Macià, en Xavi Carbonell com a membre de l'equip d'organització del Congrés i els membres de la comarca del Comitè Executiu Nacional Oriol Martín i Oriol Giménez. Tant el col.lectiu de la JNC Sabadell com la comarca del Vallès Occidental Sabadell, la que té més militants de l'organització de tota Catalunya, tindran un paper clau en aquest proper Congrés.

Els joves, alguns dels quals ja van assistir al passat Congrés de la JNC celebrat a Seva fa gairebé dos anys, van mostrar-se amb moltes ganes de treballar i conscients de l'oportunitat que representa el fet d'ésser delegats de treballar per l'organització però sobretot pel país, que sense cap mena de dubte es troba en un moment complicat i alhora crucial i determinant.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.