dijous, 29 de setembre del 2011

La JNC de Sabadell celebra un sopar col•loqui amb Marta Llorens

La cap de campanya de CiU per a les properes eleccions generals exposa el full de ruta als joves militants i els encoratja a treballar de valent.

El passat dimarts 27 de setembre, la JNC de Sabadell va tornar a celebrar un sopar-col•loqui, dins del cicle de sopars que pretén que la militància pugui estar en contacte amb personalitats del partit i del Govern per tal de poder intercanviar reflexions i qüestions en un ambient distès.

En aquesta ocasió, més d’una trentena de militants, de Sabadell però també d’arreu de la comarca, van poder comptar amb la presència de la Marta Llorens, cap de campanya de CiU per a les properes eleccions generals i diputada al Parlament de Catalunya des del 2003 i regidora a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú fins el mateix any.

Josep Ibars, cap local de la JNC de Sabadell, va agrair la gran assistència al sopar i va assegurar que, malgrat les eleccions fossin generals, no s’ha d’afluixar la marxa sinó tot al contrari, esforçar-se per tenir un gran poder de decisió a Madrid.

La cap de campanya Marta Llorens va explicar als joves el full de ruta que se seguirà durant la campanya així com les previsions de resultats que circulen a hores d’ara i el calendari establert. També va donar resposta a les preguntes dels militants de la JNC, sobre el paper que ha de tenir l’organització juvenil fins el 20N, per exemple.

Marta Pascal, vicepresidenta de la Joventut Nacionalista de Catalunya va cloure l’acte emfatitzant el paper clau dels joves en el futur de Catalunya, i per tant també en aquestes properes eleccions generals, i va reivindicar la gran feina i dedicació al país de molts joves que no se senten identificats quan se’ls anomena “la generació perduda”.

Els joves nacionalistes també van estar acompanyats pels cinc regidors que CiU té actualment a la ciutat de Sabadell, entre ells el cap de llista Carles Rossinyol, així com el president local d’UDC de Sabadell i la responsable d’Unió de Joves de la ciutat. L’Olga Olivé, presidenta comarcal de CDC al Vallès Occidental Sabadell també va ser present al sopar donant recolzament a la JNC de Sabadell en un sopar amb una convidada ben escaient al context polític que vivim.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.