dimecres, 7 de setembre del 2011

La JNC de Sabadell organitza per tercer any consecutiu el sopar de Festa Major

Un any més, la JNC de Sabadell ha celebrat un sopar en motiu de la Festa Major de la ciutat per a donar inici al nou curs polític.

És el tercer any que el col•lectiu de Sabadell organitza el tradicional sopar de Festa Major, amb la presència de més d’una quarantena de joves d’arreu de la comarca del Vallès Occidental.

Durant el sopar, que va tenir lloc el passat dissabte dia 3 de setembre a la seu de Convergència a Sabadell, el cap local de la JNC de Sabadell, en Josep Ibars, va agrair la presència de tants joves de la comarca al sopar així com de la Marta Pascal, vicepresidenta de l’organització, i altres membres del Comitè Executiu Nacional.

També va agrair el recolzament del cap de llista de Convergència Carles Rossinyol i altres membres de l’Executiva, alhora que va mostrar-se orgullós per l’augment considerable dels assistents al sopar de Festa Major durant els darrers anys.

Germán Palacín, president local de CDC a Sabadell va dirigir unes paraules als joves nacionalistes agraint la invitació i explicant que “l’única estratègia que pot fer recuperar la credibilitat de la classe política és la coherència dels polítics entre allò que prediquen i allò que fan”.

Per la seva banda, Marta Pascal, vicepresidenta de la JNC, va afirmar que “és un orgull veure aquesta sala tan plena, reflex del creixement i l’enfortiment de l’organització en els últims temps”. A continuació va fer referència als fets ocorreguts en els últims dies, la Reforma de la Constitució així com la sentència del TSJC sobre el model d’immersió lingüística a Catalunya, i va explicar que s’havia iniciat un camí de no retorn amb Espanya.

Finalment, en Rossinyol, cap de llista de CiU a Sabadell, també va fer esment dels últims esdeveniments i va encoratjar a la JNC a continuar essent punta de llança en aquest camí cap a la independència.

Actualment l’agrupació comarcal del Vallès Occidental-Sabadell és una de les més importants en creixement de militància i implantació territorial de l’organització i va marcar amb aquest sopar de Festa Major l’inici del nou curs polític, que estarà marcat sens dubte per la Reforma Constitucional i la sentència del TSJC però també per les eleccions del 20 de novembre.

 

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.