dilluns, 29 de setembre del 2008

En defensa del català

Des de la JNC de Sabadell volem deixar clar en aquest comunicat que rebutgem qualsevol acte d'atac a la nostra llengua com el que es va viure diumenge passat. El partit polític Ciutadans - Partido de la ciudadania va convocar una manifestació en favor del bilingüisme a les escoles i, per tant, en contra de la immersió lingüística.

Amb aquestes línies volem recordar que les 4.000 persones que hi van assisitir, entre les quals hi havia representants del Partit Popular de Catalunya (PPC), no representen a la majoria de catalans. Com sempre, es tracta d'un acte en contra de la llengua de tots els catalans. Actes com aquest no ajuden a la supervivència del català ni la cultura catalana, continuament assetjada pels continus atacs per part del nacionalisme espanyol.

És per això que cal defensar-la a les nostres escoles, a les universitats, a l'administració. Hem d'aconseguir que el català gaudeixi de l'estatus que es mereix a Catalunya, Espanya i en el conjunt de la Unió Europea. La JNC seguirem treballant per què tot això sigui possible.

Junts podem defensar la nostra llengua! Fem-la servir!

Visca Catalunya Lliure!! ||*||

JNC de Sabadell

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sou una colla de pijos botiflers que en quan us feu grans us convertireu en gent com en Pujol i en Mas, pactistes!

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.