dijous, 9 d’octubre del 2008

La comarca ja està preparada per al Congrés de la JNC!

El dimecres 8 d'ctubre la JNC del Vallès Occ.-Sabadell va celebrar una Assemblea Comarcal Extraordinària per elegir els delegats/des comarcals que assistiran al Congrés de la JNC (7, 8 i 9 de novembre, al Prat de Llobregat) en representació de la comarca.

S'havien d'escollir vuit delegats i aquest és el nombre de delegats que van acabar sortint, sense que s'hagués de procedir cap tipus de votació, ja que es varen presentar vuit candidatures a ocupar aquestes places disponibles per a la comarca.

A més d'aquestes vuit places, la comarca ja comptava anteriorment amb quinze places, ja que hi han quinze militants que compten amb càrrecs locals, comarcals i nacionals que li permeten anar al Congrés com a delegat nat. D'aquesta manera, la comarca finalment comptarà amb un nombre total de vint-i-tres delegats, que quedaran classificats proporcionalment entre les tres ponències existents.

El col.lectiu de Sabadell tindrà una presència excepcional, amb un total de deu delegats, entre membres nats i no nats.

La comarca s'ha de felicitar gratament per com s'han consensuat les candidatures escollides i per la forta presència que tindrà al Congrés, molt superior a altres comarques catalanes.

A partir d'ara toca treballar de valent de cara a les ponències i introduir esmenes, si és necessari, per tal de millorar-ne el text i el contingut, tal i com la ideologia i els objectius pel quals treballa diàriament la JNC.

Moltes felicitats a tots i a seguir endavant!

JNC de Sabadell

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.