dilluns, 15 de setembre del 2008

Comencem de nou!

Com heu pogut comprobar, estimats amics, no hem penjat res al bloc des del passat 4 d'agost. Tot té una senzilla explicació. Després del llarg curs polític que hem tingut aquests darrers 3 anys, ens mereixiem uns dies de vacances.

Però, de totes maneres, no us preocupeu perquè ja tornem a ser aquí amb les piles ben carregades, amb noves i renovades il·lusions i amb ganes de treballar per la nostra ciutat i pel nostre país.

No hem de pensar que, perquè no hi hagi cites electorals, aquest serà un any tranquil. No serà tant estressant, ni molt menys, però hem de seguir treballant des de la base, pels nostres militants i per aconseguir-ne de nous, en definitiva, pels nostres ciutadans.

Aquest nou curs que comencem ha de ser el del retorn a la il·lusió per recuperar tot allò que se'ns ha près i que hem perdut. Per això, estimats militants i simpatitzants, us demanem la màxima participació en la nostra organització per aconseguir els objectius marcats.

Visca Catalunya Lliure!!

Oriol Giménez Gómez
Secretari JNC Sabadell

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Oriol giménez, qui ets? És que veig que fas molts articles en plan "guais", però mai, que jo sàpiga, t'he vist a cap acte de CIU. Potser et confonc...

Anònim ha dit...

Segurament et deus confondre. Sóc militant de fa temps i secretari del col·lectiu de Sabadell. Agraïria saber amb qui estic parlant...

Anònim ha dit...

Deixa-ho estar, ja et dic, em dec confondre. Em pensava que eres un dels joves que ve molt de tant en tant als actes de CiU. Per cert, no soc militant, però sí que us voto i sempre vinc a tots els actes.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.