diumenge, 28 de setembre del 2008

Necessitem un bon finançament, ja!!

Com tots sabreu ens trobem en un dels moments més complicats que viu el nostre país. A hores d'ara el tema del nou finançament és una qúestió de viure o morir com a poble. L'Estat Espanyol i la resta d'autonomies estan aconseguint el seu propòsit, que porta més de 300 anys intentant-ho. Aquest propòsit és l'aniquilació de la identitat catalana i del poble català. El més trist és que tenim l'enemic a dins de casa. El PSC, còmplice del PSOE, no està fent el que se li demana a un partit de govern: defensar els interessos de Catalunya per sobre dels interessos partidistes. Ara, més que mai, estem en una paràl·lisi nacional.

Com a catalans que ens estimem el nostre país, estem veient com s'està posant en joc la nostra integritat moral i física. Catalunya necessita més diners per suportar la càrrega fiscal a la què està sotmesa, simplement per garantir els serveis bàsics que tots societat necessita: sanitat, educació, seguretat, integració...Aquests drets, simplement, no estan sent garantits per un Estat que ens sotmet i ens porta cap a una simple regió espanyola.

El treball que s'ha estat duent a terme durant els anys de presidència de Jordi Pujol, està sent ultratjat i aniquil·lat pels actuals governants. Això sí, no em sorprèn gens l'actitud del PSC, amb José Montilla (com a president de Catalunya. Sí sí, com a president!!!), ni l'actitud d'ICV, un partit satèl·lit de l'esquerra més falsa i corrupte. El que més em sorprèn és la posició d'ERC, un partit que es fa dir independentista, però que està venent el futur d'un país.

Senyores i senyors, o fem alguna cosa o el país està destinat a morir! Seria una llàstima deixar perdre el que portem defensant i lluitant des de fa segles.

Oriol Giménez Gómez
Secretari JNC de Sabadell

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oriol Jiménez, el PSC està fent el que toca, defensar aferrissadament un bon finançament... això del PSOE que dius és el que us interessaria... només ho feu servir per forçar màquines i per fer, com deia avui l'Artur Mas, per forçar el psc a fer allò que vosaltres voleu, però que no és el que vol la majoria de ciutadans... ja us val.. política ficció és el que feu...

Anònim ha dit...

Et calen més demostracions de la submissió del PSC al PSOE?
Què és per tu un bon finançament? Segurament deu ser callar i fer el que diuen els de Madrid... A qui et refereixes quan vols dir la "majoria de ciutadans"? Et recordo que entre CiU i ERC representen més de la meitats dels electors catalans...per tant, suposo que de ficció no gaire...

Per cert, el meu Cognom s'escriu: Giménez.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.