dimarts, 29 d’abril del 2008

Èxit de vendes i de públic per a Sant Jordi


La JNC de Sabadell ha finalitzat molt exitosament la Diada de Sant Jordi.

Havent tingut una afluència de públic molt abundant durant tota la jornada, la JNC de Sabadell ha tret unes conclusions molt positives arran la seva parada de venda de llibres i material divers.

Complint escrupulosament els nostres horaris d’obertura i tancament tan del torn de matí (10.00 h. a 14.00 h.) com del torn de tarda (16.00 h. a 20.30 h.), hem pogut donar un servei vital a la ciutadania sabadellenca.

És per això que els nostres conciutadans han respòs molt favorablement a la nostra iniciativa, i com cada any són molts els que a part d’anar a recollir la rosa a dins les dependències de la Seu de CDC-JNC, també han visitat la nostra parada i han comprat un llibre i material que li hem posat a la seva disposició, fet que suposa afirmar que ja hem implantat el nostre propi espai de consolidació a la Diada de Sant Jordi.

Hem d’estar molt contents per la gran quantitat de material que hem vengut, més que en altres anys, sobretot samarretes i gorres, que ens han suposat una bona entrada de líquid monetari.

Destacar que el llibre més venut a la nostra parada, amb una gran diferència respecte el segon, ha estat el llibre de les Memòries I del M.H. President Jordi Pujol, amb un total de 20 exemplars venuts. També han tingut una més que notable acceptació el llibre de “Converses amb Xavier Sala i Martín” de Jordi Graupera, “El meu ofici” de Josep M. Espinàs, i “La Lliga Regionalista de Sabadell o l’ocàs d’un partit” de Josep Lluís Martín (militant JNC de Sabadell). D’aquests tres últims llibres citats s’han exhaurit les existències.

Us informem que en motiu de la Diada de Sant Jordi, la JNC de Sabadell ha elaborat els seus primers videos que seran penjats al nostre canal propi a Youtube que hem creat sota el nom d’usuari: JNCSABADELL. Properament els podreu visualitzar.

Moltes gràcies a tots aquells que us vareu interessar per la nostra parada i la vareu visitar! Sense el vostre suport, res no seria igual.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.