dimarts, 6 de maig del 2008

La JNC de Sabadell impulsa un Debat d'Infraestructures a Sabadell

Des de fa setmanes la JNC de Sabadell està organitzant un Debat sobre infraestructures que es celebrarà a Sabadell. S'estan barallant les dues opcions de celebrar-ho al Casal Pere Quart o a la mateixa Seu de CDC-JNC de Sabadell (c/ Sant Quirze, 42).

La temàtica del debat estarà bàsicament centrada entorn al projecte del Quart Cinturó (o Ronda del Vallès), que està en plena construcció després de tant de temps en discussió política i social. Altres dels temes a tractar seran el projecte del perllongament dels FF.GG. pel seu pas per la comarca del Vallès Occidental, i sobretot per Sabadell i les poblacions veïnes. Però també es podran debatre totes aquelles qüestions i projectes sobre temàtica referent a infraestructures i mobilitat que ho creguin convenient algun del ponents que intervindran al debat.

La taula parlamentària estarà representada per el Josep Rull, que intervindrà com a cap de llista de CiU a Terrassa i vocal de la Comissió d'Infraestructures de CDC, el Carles Rossinyol, com a cap de llista de CiU a Sabadell, l'Enric Vinyes, com a membre del CEN de la JNC i portaveu de la Comissió d'Infraestructures, el Manel Larrosa, arquitecte i membre de l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura ADENC, i l'Oriol Ristol, com a Cap Local de la JNC de Sabadell i que actuarà de presentador/moderador del debat.

Els quatre ponents analitzaran la situació viària i ferroviària que pateix la comarca del Vallès Occidental i exposaran amb una intervenció consistent i acurada la posició que prenen respecte als projectes de mobilitat executats.

La data de celebració del debat segurament serà el dimecres 21 de maig a les 20.00 h., però que encara està pendent d'assegurar per la disponibilitat o no dels ponents.

La JNC de Sabadell convida a tot el públic interessat a que assisteixi a la jornada, oberta a tot ciutadà.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.