dilluns, 14 d’abril del 2008

Carme Chacón com a Ministra de Defensa

El PSOE ha menyspreat l’electorat català que li ha donat el seu suport a les urnes. Algú els hi ha de dir que els ha pres el pèl i la cabellera d’una sola arrencada.

El PSC-PSOE ha tornat a dur a terme la campanya de la por per si tornava el PP, i la gent se l’ha empassat. Molts catalans que han votat en aquests darrers comicis electorals el PSOE ho han fet com a vot útil, i s’ha demostrat que molts han provingut de l’electoral republicà d’ERC.

El que no s’imaginava aquest nou votant del PSOE és com s’ha utilitzat el seu vot. Se li ha de recordar que el seu vot ha servit per a proclamar la Carme Chacón (cap de llista de la circumscripció de Barcelona) com a Ministra de Defensa. Han intentat vendre aquesta proclamació com a positiva per la societat, i més per a Catalunya, amb el fàcil discurs de que és la primera dona Ministra de Defensa. Però el que veritablement interessa a la majoria de la societat no és el gènere al que pertany el titular, sinó els seus fets que demostren la seva vàlua. I mira que només ha passat revista a la tropa espanyola i ha pres possessió del seu càrrec, però el seu discurs de benvinguda ja ha traït a la major part dels seus votants de la circumscripció de Barcelona.

En el seu discurs inaugural cal destacar la seva proclama de “Capitán, mande firmes”, “Y ahora digan conmigo: Viva España! Viva el Rey!”. També ha lloat la trajectòria de l’exèrcit espanyol durant els seus anys d’existència, ha titllat d’heroï nacional a tot aquell militar caigut en combat, i s’ha pres la molèstia de dir que la societat espanyola s’ha d’identificar molt més amb l’exèrcit espanyol. Doncs sí, aquesta és la primera fuetada a tot aquell il.lús que s’ha cregut la por que ha imposat el PSOE a Catalunya, per tal de vendre una espanyolista com la Carme Chacón com a representant de la catalanitat socialista.

A mi no em vendran la moto de que el PSC és un partit catalanista! Els fets ho demostren, i les seves paraules han demostrat que és una autèntica espanyolista.

Es podria extrapolar el discurs populista del Joan Laporta a la realitat política espanyola i catalana. Jo diria: Que no us embauquin! El PSC és un partit espanyolista! Ha utilitzat el vostre vot per tal de vetllar l’exèrcit espanyol i formular aquestes proclames d’alçament de la pàtria espanyola i el sentiment espanyolista! Que no us embauquin!

Ara m’estic imaginant com estarà de content aquella persona que sempre ha votat a ERC, i que ara per haver-se empassat el moviment de la por i allò de que “Si tú no vas, ellos vuelven” han decidit votar al PSC-PSOE i, més concretament, a la Carme Chacón. Doncs se’ls hi ha de dir alt i fort que us han pres el pèl babaus! Han utilitzat el vostre vot “catalanista” i “independentista” (molt entrecomillat) per poder realitzar aquest profund “Viva España! Viva el Rey!”.

Espero que aquests s’hàgin donat compte de la seva immensa errada, i no tornin a permetre que els embauquin! Cap vot catalanista ha d’anar a parar a mans socialistes! Aquest vot catalanista es tornarà espanyolista en poques hores. Tingueu-ho present.

També em sorprèn molt el pas de la Carme Chacón per la JSC i els diferents càrrecs que ha posseït en aquesta organització; branca juvenil del PSC. Recordo a tothom que la JSC es declara obertament catalanista i profundament republicana, celebrant amb actes commemoratius la II República, com es dóna actualment. Tres opcions: o la JSC ens ensenya una careta que no és la pròpia, o ha de canviar la seva ideologia política, o s’ha de fer mirar qui entra a formar part de la seva organització. Jo només els hi recordo un discurs que els agradarà moltíssim, l’aplaudiran i el sentiran com a propi: Viva España! Viva el Rey!

Oriol Ristol i Espinosa
Cap Local JNC de Sabadell

2 comentaris:

JNC Sabadell ha dit...

Oriol, per mi el millor article de denúncia que has fet fins ara! Ja n'hi ha prou de la presa de pèl que viu aquest país. Deixem-nos de tonteries, però, que la cosa seguirà igual durant molts anys. Te n'adones que estem entrant en una dictadura "submergida" socialista i espanyolista? En fi. Poques coses a fer. Seguir treballant pels nostres ideals, que tenim molta feina!!

Oriol Martín ha dit...

Això no deixa de ser un reflex, del que el PSOE a Catalunya representa.
No són catalanistes. No són Republicans.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.