diumenge, 20 d’abril del 2008

La JNC de Sabadell durant la Diada de Sant Jordi


Com cada any que passa en motiu de la Diada de Sant Jordi del dia 23 d'abril, la JNC de Sabadell prepararà una parada de venda de llibres i de material divers just al davant de la Seu de CDC-JNC de Sabadell (c/ Sant Quirze, 42).

La parada restarà oberta en dos torns: el torn del matí, que s'allargarà des de les 10.00 h. fins a les 14.00 h., i el torn de la tarda, que s'allargarà des de les 16.00 h. fins a les 20.00 h.

Hi haurà música per ambientar el carrer i fer més amena la parada i la diada.

En quan els llibres que dipositarem a vendre estaran compostos per aquells que tindran previsiblement un major èxit de vendes. Tant seran biografies i memòries de polítics catalans actuals i retirats, com best-sellers i llibres premiats o llibres de lectura per als més petits, que n'hi hauran un munt.

Recordem que tots els llibres que venem són escrits en català.

Tanmateix, també vendrem material divers de l'organització (samarretes i gorres del "Catalonia is not Spain", pins de la JNC), material nacional (estelades, ikurrinyes, clauers, pins, samarretes amb l'inscripció 1714 o Catalunya, etc....) i les dues últimes reedicions produides en motiu de Sant Jordi per part de la discogràfica Picap sota el títol "Història de Catalunya amb cançons" i "Llegendes de Catalunya".

Us incitem a que vingueu a visitar la nostra parada!

Restem a la vostra disposició durant tota la Diada de Sant Jordi.

No hi podeu faltar!

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.