dimarts, 27 de novembre del 2007

Ferran Martín, escollit nou Conseller Nacional per el Vallès Occidental-Sabadell

La JNC del Vallès Occidental-Sabadell va escollir ahir (26/11/2007) a Ferran Martín, militant de Sabadell, com a nou Conseller Nacional, aprofitant la vacant deixada per el Jordi Sala, militant de Sant Cugat del Vallès.

La votació va ser a mà alçada i va tenir un resultat de 16 vots a favor i 0 en contra, demostrant així la gran unitat, compenetració i entesa a l'hora de votar l'única candidatura presentada.

L’assamblea, de caràcter extraordinària, va ser presidida per Jordi Duarri com a cap comarcal i Oriol Martín com a unitat territorial, i va comptar amb l’assistència d’una vintena de militants, entre ells, Marga Payola, vicesecretària de l’organització.

Ferran Martín és un actiu militant del col.lectiu de Sabadell que porta més de cinc anys de militància a sobre. Actualment, exerceix la funció de Responsable de Militància i Acció Nacionalitzadora al Vallès Occidental-Sabadell.

En el seu discurs de candidatura va expressar les ganes de poder donar veu a la comarca en els consells nacionals, i poder així “no només defensar el col·lectiu de Sabadell, sinó ajudar als consellers comarcals a que la comarca tingui més veu i importància dins el consell nacional”.

En acabar, va insistir en la importància d’assistir a la manifestació d'aquest dissabte 1 de desembre i en demostrar que la JNC “treballem pel país i per les persones”.

Va finalitzar el seu discurs donant les gràcies pel suport que sempre ha rebut del seu col·lectiu i recordant que, tot i ser nomenat conseller, no pensa deixar de banda la seva feina dins la comarca: “serà una responsabilitat compartida amb la meva feina comarcal”.

En acabar les votacions i un cop fet el recompte, Oriol Martín com a unitat territorial va donar les gràcies per la bona feina feta per la comarca i en Jordi Duarri, per la seva banda, va referir-se a la bona manera de fer que hi ha al Vallès Occidental-Sabadell.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Votacions a mà alçada? això sí que és democràcia...

Anònim ha dit...

Anònim, la votació es va fer a mà alçada perquè cap dels militants presents van comunicar el contrari, ja que si algú desitja que la votació s'estableixi en secret, aquesta es fa en secret. Aquest procediment sí que és totalment democràtic i, el que és més important i destacat, consensuat.

Salutacions!

Oriol Ristol i Espinosa

Anònim ha dit...

Quants més queden de la família Martín per ocupar un càrrec a la JNC?.
Els negocis són millors si els porta la pròpia família, oi?.
I pensar Ristol que abans de ser cap local criticaves tots aquests "manejos" dels Martín...ara que t' han donat un càrrec a tu no els critiques més? com és això?.
Que sapiguen que a Sabadell tothom ho comenta, fan pena tios !!

Anònim ha dit...

Coi veig que algú se m'ha adelantat... no si al final resultara que tinc raó i tot i aquest partit es la oficina del Inem de la familia Martin....

Esta clar que la votació a mà alçada te una finalitat i es controlar com tothom obeeix les ordres del "gran Jefe"

Anònim ha dit...

Lombarte, et queda poca dignitat personal i, per això, et recomano que la poca que et queda la mantinguis.

Si encara ets militant de la JNC i encara reps informació privada, et demanaria que respectéssis més el funcionament de l'organització, ja que si no et sents còmode dins la mateixa, no comprenc el que pretens aconseguir i la teva finalitat. De les teves últimes actuacions en desprenc que no vetlles pel bon funcionament i desenvolupament de la JNC de Sabadell, i solament vols rebre informació per tal d'escampar-la indegudament.

Dignitat, siusplau, dignitat!

Tot i això, m'enorgulleix el fet que visitis asiduament el bloc de la JNC de Sabadell.

Salutacions!

Oriol Ristol

Ivan de San Nicolàs ha dit...

Lamentable i penós. Això és el que se m’acudeix dir després de veure les picabaralles constants que hi ha, més i tot quan us dediqueu a difondre-les on-line a tot arreu.

La dignitat l’han de conservar uns i els altres, la raó la tenen uns i7o els altres, tan vàlid és el que opinen els que ara i sou membres com els que ho vàrem ser.

Només dir que una mica de respecte i seriositat per la gent i per la institució.

Anònim ha dit...

Mira Lombarte no és que siguis una persona que admiri, però en això et dono la raó...i tu Ristol que calladet que et quedes després que et diem com has canviat d' opinió respecte als Martín des de que ets cap local, o no??.
Sabadell no deixa de ser un poble i ens coneixem tots, i el que abans opinaves d'aquesta gent i de la seva poca vergonya a l' hora de col·locar a la dona, germà gran, petit, etc, no em puc creure que ho hagis traicionat per una mica de poder.
I tu Oriol Martín tens molt cosins?? la teva dona té gaire germans??...... només és per saber més o menys quan s' acabarà la monarquía Martín a Sabadell!!!.
Molt bona la de l' INEM Lombarte, una ironía molt acertada....

Oriol Martín ha dit...

Com ja sabeu no acostumo a entrar en aquests jocs infantils. Per tant aquest serà el meu únic cometari sense rèplica.

"carles carles carles", qui t'has cregut que ets per jutjar a les persones sense conèixer la gent? Perquè t'amagues darrera un pseudònim?

Jo mai no he tingut cap problema en escoltar a qualsevol persona en privat, i sobretot mai no he faltat el respecte a ningú cosa que aquí s'està fent.

Només em quedar dir que aquell que tingui algo a dir que sigui respectuós, no falti a la veritat i digui les coses en persona.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.