diumenge, 22 de juliol del 2012

La Fira d'Entitats Independentistes: un èxit sabadellenc


La JNC col.labora amb una paradeta a l'acte central de la Marxa per la Independència al Vallès Occidental

El passat diumenge dia 15 de juliol es va celebrar a Sabadell la Fira d'Entitats Independentistes organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana.

La fira va aplegar entitats de tots tipus (polítiques, culturals, esportives, alimentàries, etc.) i es van dur a terme activitats diverses al llarg de tota la jornada. A més a més, tres Marxes per la Independència van finalitzar conjuntament a la Plaça Doctor Robert provinents de Matadepera, Castellar i Terrassa.

La JNC Sabadell va participar de la fira venent material del Catalonia is not Spain, fent dos tallers per als nens 'Pinta't la cara per la Independència' i 'Dibuixa per la Independència', i recollint idees pel Pacte Fiscal i sobre "Com t'imagines la Catalunya Independent?".

La diputada al Congrés Lourdes Ciuró, el cap de llista de CiU a Sabadell Carles Rossinyol, el regidor de CiU Jordi Font, el president local de Convergència a Sabadell Germán Palacín i el director del Centre d'Estudis d'Opinió Jordi Argelaguet van visitar la Fira d'Entitats Independentistes al llarg del dia.


Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.