diumenge, 24 d’octubre del 2010

Começa el canvi a Sabadell!


Rossinyol: "El canvi a Sabadell és necessari i és possible"

L’acte de presentació pública del candidat de CiU reuneix una nodrida representació de la societat civil sabadellenca.

El líder de CiU Sabadell, Carles Rossinyol, va ser presentat ahir al vespre davant d'un Auditori ple a vessar, com a candidat de CiU a l’alcaldia de Sabadell per a les properes eleccions municipals del 2011. El candidat està preparat i disposat a aconseguir que Sabadell sigui una ciutat dinàmica, emprenedora. Una ciutat que recuperi el lideratge perdut.
Acompanyat per l’alcaldable de Barcelona, Xavier Trias, el cap de llista de CiU Sabadell va fer un discurs contundent en què va sentenciar que “Sabadell no pot continuar instal·lat en la rutina de l’anar tirant, de l’anar fent, del qui dia passa anys empeny. Sabadell necessita recuperar l’ambició”. Una ambició que només s’aconsegueix amb persones amb ganes de transformar la ciutat, pensant, no en les properes eleccions, sinó en les properes generacions.
El màxim responsable de CiU es va mostrar convençut que per recuperar l’ambició s’ha d’apostar pel dinamisme econòmic de Sabadell, “fet que ens permetrà sustentar de forma sòlida les polítiques socials i la prestació de serveis públics de qualitatVull que Sabadell sigui una ciutat dinàmica, emprenedora. Una ciutat que recuperi el lideratge perdut”.
Al llarg del seu discurs, Rossinyol va recordar que durant els darrers quatre anys, CiU s’ha deixa’t sentir i s’ha fet respectar. “Hem fet una bona tasca de control al govern” i es va aconseguir que el PSC retornés les competències al ple, que donés compte a finals de cada any de les mocions aprovades al ple i, el que és més important, que s’aprovés un pla d’austeritat per a l’Ajuntament de Sabadell.
Convergència i Unió ha fet propostes per millorar la gestió i el control de la despesa de l’Ajuntament i ha fet propostes per vetllar per la qualitat democràtica i la transparència.Unes propostes que s’han fet pensant en la gent, en els barris, en el comerç, en la mobilitat i en definitiva, en el benestar de les persones. “Han estat quatre anys en què s’ha fet una feina d’oposició constructiva que s’ha dut a terme gràcies a l’esforç i a la dedicació de tots i cadascun dels membres del grup municipal”, resumia Rossinyol agraint la tasca dels regidors i regidores del grup municipal.
Finalment, Rossinyol va recordar que amb aquest acte s’inicia la recta final del mandat en què es perfilen aires de canvi a la Generalitat i a Sabadell. “Uns aires  que ens han de permetre afrontar noves realitats i permetre sortir de la crisi que estem vivint”.
En un acte dinàmic, innovador i molt personal, Salvador Fité va ser la persona encarregada de conduir una conversa entre els alcaldables de Sabadell i Barcelona.  Pel  candidat de CiU a Barcelona, grans ciutats com Sabadell i  Barcelona han de treballar conjuntament per tal de trobar solucions als problemes de mobilitat, incrementar els serveis i buscar sinergies que millorin la qualitat de vida de les dues ciutats. Per Trias,“Rossinyol és un candidat que té l'empenta i les noves idees que li calen a Sabadell.  Amb dedicació, esforç i treball serà com aconseguirem que la gent ens faci confiança i porti el canvi a Sabadell i a Barcelona”, va explicar Trias, qui va recordar que el model de ciutats amb alcaldes que es pensen que tot es pot comprar, està acabat.
Carles Rossinyol va comptar amb el suport d'una gran representació de la comarca. Hi van ser presents els Diputats Lluís Maria Corominas i Joan Recassens, les alcaldesses i alcaldes de Sentmenat, Sant Quirze, Sant Cugat, Matadepera, Ullastrell i Palau-Solità i Plegamans, a més dels caps comarcals de CiU, Olga Olivé i Xavier Amador, els Presidents Locals Josep Suàrez i Antoni Gil i els regidors i regidores de CiU Sabadell, Toni Font, Lourdes Ciuró, Josep Beltran i Rosa Roig.






Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.