dijous, 19 d’agost del 2010

Un espai per a tu!

La JNC de Sabadell estem preparant el nou curs polític que es preveu mogudet... i per tant, iniciem novetats al nostre blog.
 
La primera novetat, és que, a partir d'avui, podràs escriure al nostre blog. Cedim un espai al nostre blog, per tal que si tens una notícia, article d'opinió, fotografia o qualsevol cosa que vulguis compartir ho puguis fer.
 
A qui va destinat?
 
A qualsevol persona que tingui alguna cosa a dir o ensenyar. Especialment aquelles persones que teniu coses a dir, però que no podeu mantenir la peridiocitat de tenir un blog propi.
 
Només cal que ens ho feu arribar al nostre correu electrònic: jncsbd@gmail.com i nosaltres ho penjarem al blog, sense cap modificació, tal i com ens ho facis arribar. Això sí, ens reservem el dret a no publicar articles, comentaris, enllaços, vídeos o fotografies que siguin ofensius cap a d'altres, que el seu origen sigui sospitós de plagi, de dubtosa veracitat o siguin radicalment contraris als postulats i/o posicionaments de la JNC.
 
Què es pot publicar?
 
Fotografies, vídeos, notícies, articles d'opinió... Tot allò que et passi per el cap. Tenint en compte en citar la font en els casos que no sigui de creació pròpia...
 
Així doncs us animem a que ens feu arribar les vostres creacions, comentaris, fotografies...
 
Fins aviat!!!

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.