dilluns, 22 de desembre del 2008

Bego García, nova Presidenta Comarcal de la JNC del Vallès Occidental - Sabadell

El passat divendres 19 de desembre va tenir lloc a la Seu Local de CDC-JNC de Sabadell (c/ Sant Quirze, 42) l'assemblea comarcal per a l'elecció de la presidència comarcal i del Comitè Executiu Comarcal, així com l'elecció dels consellers nacionals.

L'única candidatura que es presentava a la presidència comarcal era la representada per la Bego García (militant JNC de Sabadell), que havia estat exercint en la legislatura anterior la vice-presidència comarcal. L'equip comarcal del CEC que es presentava conjuntament amb aquesta candidatura era la formada per l'Oriol Giménez (militant JNC de Sabadell), com a vice-president, el Marc Pallarès, com a responsable d'acció externa, el Jordi Taló, com a responsable de municipalisme, i la Núria Ramon, com a secretària.

Aquesta era la candidatura de consens entre totes les poblacions de la comarca, i així és com va sortir elegida per unanimitat de vots.

S'enceta una nova etapa i un nou repte a la comarca que l'encapçala la Bego García, amb la col.laboració propera del seu equip comarcal.

Tota la JNC de Sabadell estem altament esperançats en que la comarca encara s'expandeixi molt més del que ho ha fet, i és per això que dipositem la nostra absoluta confiança a la presidència i resta del CEC que ha sortit escollit.

Pel que fa a l'elecció de consellers nacionals, sent conscients que s'otorgàven cinc places a la comarca, es van repartir les places segons la fortalesa de cada col.lectiu, i d'aquesta manera a Sabadell li van tocar dues places, que estaran representades per l'Oriol Ristol i el Ferran Martín, a Sant Cugat una, representada pel Marc Vidiella, a Barberà del Vallès una, representada pel Josep Puigvert, i a Castellar del Vallès l'altra, representada per la Marta Andrés.

N'estem segurs que aquesta etapa serà del tot prometadora, tant per Sabadell com per la comarca!

Salutacions cordials,

Oriol Ristol i Espinosa
Presidència Local JNC de Sabadell

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.