dijous, 23 d’octubre de 2008

Presentació de la proposició de CEN a Sabadell

Ahir dimecres 22 d'octubre la JNC del Vallès Occidental en la seva totalitat (ambdues zones de Sabadell i Terrassa) vam tenir l'oportunitat de conèixer amb antel.lació la proposició de renovació del CEN que s'haurà de votar arran del Congrés de principis del mes que ve.

Van desembarcar la major part de les persones que formaran part d'aquesta direcció nacional, seguint una renovació de personalitats mesurada pel fet de jubilació d'alguns dels membres, i veient com la plantilla es va completant amb cares noves però ben conegudes.

Vam poder observar com s'ha refermat una aposta decidida per fomentar la comunicació interna i externa de la JNC, tant en els mitjans de comunicació tradicionals com en els digitals, millorar les notes de premsa, i crear una xarxa d'expansió a través de facebook i altres suports, sota la denominació de JNC 2.0.

També s'accepta favorablement el canvi conceptual i terminològic dels dos càrrecs més importants, abans anomenats president i secretari general, i ara passaran a distingir-se com a president i vice-president. Darrera d'ells es formaran quatre vice-secretaries, que duran una funció específica però molt àmplia, i després d'aquestes les seguiran les àrees.

La JNC de Sabadell vol mostrar la seva satisfacció per aquesta confecció tant acurada de les personalitats que han de conformar la direcció nacional, ja que veiem una forta implantació territorial molt diversa i que s'ha primat el treball i l'acció d'aquells que l'han endegat.

Alguns dels membres proposats per entrar al nou CEN i que van venir a la presentació d'ahir a Sabadell són: Gerard Figueres, David Font, Oriol Martín, Marga Payola, Esther Padró, Enric Vinyes, Jordi Villanueva, Manel Armengol, Oriol Pubill, i altres que ens deixem d'esmentar.

Felicitats a tots vosaltres!

Salutacions,

JNC de Sabadell

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.