dilluns, 12 de novembre del 2007

Exitosa celebració en la refundació del col.lectiu de Sant Quirze del Vallès

El passat divendres 9 de novembre la comarca del Vallès Occidental-Sabadell vam estar d'enhorabona tot celebrant la refundació del col.lectiu de la JNC de Sant Quirze del Vallès.

Així mateix, ja disposem d'un nou col.lectiu en ple funcionament que treballarà per maximitzar el seu desplegament i la seva presència en la població de Sant Quirze, en el desenvolupament ordinari de la JNC en la comarca vallesana, i en el màxim recolzament possible a la gestió de l'alcaldessa Montserrat Mundi i el seu equip al capdavant de la població.

La persona que encapçalarà el projecte, la cap local, serà una persona amb una gran vàlua i projecció dins l'àmbit de la política. Ella és la Meritxell Barbeta, i està cursant la carrera universitària de Ciències Polítiques a la UAB. En les passades eleccions municipals ja va ser membre de la llista de CiU per a Sant Quirze.

L'acte es va celebrar a la Sala Nova de la Patronal ja passades les 20.30 h., i es varen agrupar al voltant de 50 persones, entre gent de CiU de Sant Quirze, persones encuriosides amb la celebració, i joves de la JNC vinguts de tota la comarca (Sabadell, Castellar, Sant Cugat, Santa Perpètua de Mogoda, Barberà i Palau de Plegamans).

El primer en prendre la paraula va ser el nostre cap comarcal, Jordi Duarri, el qual va explicar detalladament els canvis que estan succeïnt a la JNC de la nostre comarca deguda la forta expansió que estem patint.

Posteriorment va ser la nova cap local de Sant Quirze, Meritxell Barbeta, la que va continuar el parlament, donant a conèixer quines havien estat les raons i inquietuds que van commoure la nova refundació del col.lectiu, on va transmetre unes immenses ganes de treballar.

Després va ser el nostre actual Secretari General de la JNC, Jordi Cuminal, qui va agraïr a tota la comarca la feina que estavem duent a terme, transmetent-nos el seu benestar amb la projecció que està tinguen la JNC al Vallès Occidental, convertint-se en una de les comarques més dinàmiques i actives. Un veritable punt de referència.

L'acte parlamentari el va clausurar l'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, la que va deixar entreveure la seva gran avinentesa amb la Meritxell , i la disposició per part de CiU d'ajudar en les seves màximes aspiracions possibles el desplegament del projecte de la JNC a la població. Les seves paraules varen ser molt ben rebudes pels assistents de la JNC a l'acte.

Finalitzats els parlaments, tots els assistents varem poder gaudir d'un exquisit sopar a peu dret i d'un bon cava català.

A part de la presència del Jordi Cuminal, Secretari General de la JNC, també varem poder comptar amb la presència de la Gerent de la JNC, Laura Costa, i els membres del CEN Oriol Martín, Marga Payola i Eugènia Vilamitjana.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.