dimarts, 5 de febrer del 2013

ICV a Sabadell coment el gran error.


Considerem un gran error l'acció que ICV ha fet al Ple Municipal de Sabadell.

La situació actual de la ciutat de Sabadell és la pitjor que hem viscut durant dècades. 
Ens trobem en un moment on ja s'han acomulat més de 23 milions de deute per part del nostre Ajuntament governat pel PSC, una situació política impossible en la que l'Alcalde ja ha estat imputat per NOU delictes i forma part d'una trama delictiva que deguda la seva extenció el jutge ha optat per dividir-la en 31 parts i alhora també observem com cap càrrec institucional ha donat resposta a la crisi de governabilitat per la que estem passant.

La política del dia a dia de la nostra ciutat està paralitzada, tenim una institució que no funciona com hauria, una oposició que reclama persones alternatives a les imputades, transparència, honorabilitat i responsabilitats per no malmetre més la concepció de la política. 
Davant els membres del PSC que s'aferren a les cadires institucionals i es passen els Plens Municipals justificant-se al poder en nom de la democràcia (previa a les novetats relatives a la corrupció), l'oposició de Sabadell en bloc ha optat per forçar el govern municipal a plantejar alternatives, posant en dubte els acords prèviament establerts, creant comissions que investiguin la despesa i gestió pública i demanant la dimissió dels imputats. Aquesta pressió feta per una via; no aprovar cap de les propostes fetes des del govern municipal.

No obstant, avui un partit de l'oposició s'ha apartat de l'estratègia. ICV ha recolzat diverses de les propostes fetes pel govern socialista. Com es pot així buscar la renovació política que necessita la nostra ciutat? Com podem aconseguir que el Manuel Bustos passi els interessos col•lectius dels sabadellencs i la imatge de la ciutat per davant del seu càrrec?

Avui Carme Garcia ha votat immobilisme socialista, avui l'oposició en bloc perd força davant d'un govern que ha fet de Sabadell el seu territori colonial.
Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.