dimarts, 1 de febrer del 2011

La JNC de Sabadell renova la seva executiva local

El sabadellenc, Josep Ibars assumeix la presidència local.  Arnau Galera, ocuparà la secretària, David Gisbert i Xavi Carbonell, responsables de comunicació i Ester Brullet, responsable d’enllaç del Consell Nacional.
El passat dilluns 31 de gener, va tenir lloc la renovació territorial a la de Sabadell. Josep Ibars, ha agafat el relleu de l’Oriol Ristol al capdavant de l’organització a la ciutat.

El passat mes de desembre es va celebrar el 16è Congrés Nacional de la JNC a Seva (Osona). Fruit del treball durant tres dies la primera organització política del país va renovar el seu discurs polític, va marcar el rumb estratègic pels propers dos anys i va renovar l’executiva nacional. Com marquen els estatuts de l’organització, les direccions territorials han de celebrar les assembles per escollir els nous responsables de l’ agrupacions locals després del congrés.

Ibars  va presentar el projecte de treball basat en la militància, l’activisme i el treball en els Consells Nacionals. Un dels grans objectius fixats en aquest primer any del mandat és confeccionar i influir en les polítiques de joventut a les properes eleccions municipals a Sabadell. Josep Ibars, en el seu discurs va donar les gràcies a l’antiga direcció local per la bona feina feta, sobretot per continuar creixent i fent la gran tasca de l’organització a la ciutat més important de la comarca.

L’Assemblea va comptar amb la presència del President del Consell Nacional de la JNC, el sabadellenc Oriol Martín i Oriol Giménez, membre de la Direcció Nacional de la JNC.  Van exposar que cal seguir treballant per ampliar l’organització i influir en les polítiques de joventut a la ciutat.



Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.