dilluns, 17 de desembre del 2007

Qui són i què volen aquesta gent?

La recent nomenada cap de llista de la circumscripció de Barcelona per a les eleccions generals del mes de març del PSOE, Carme Chacón, se li està realitzant una campanya de publicitat i d’imatge personal realment esfereïdora. Se la veu a tots els llocs, més ben dit, a tots els programes de TV3 i altres mitjans de comunicació catalans i espanyols.

Però jo mantinc un dubte. Aquesta no és la persona que ha estat nomenada recentment (de forma relativa) com a Ministra d’Habitatge i que actualment exerceix com a tal? Llavors, si la veig i la sento dia sí i dia també en els mitjans de comunicació, això vol dir que no fa ni brot en el ministeri del qual ella n'és titular.

Per tant, només puc extreure una conclusió. Aquest nou ministeri creat ha estat una invenció per tal d'assolir finalitats merament electoralistes de cara a les pròximes eleccions generals, ja que la titular d’aquest ministeri que exerceix com a ministra no està desenvolupant les tasques que requereix el seu càrrec, més preocupada per la seva tasca imposada des d’Espanya d'obtenir uns bons resultats a Catalunya (fet que li serà molt complicat) que no pas del que hauria de ser el seu treball diari que és el d’exercir de Ministra d’Habitatge.

El sector socialista en destaca d’ella el seu treball, la seva vàlua, eficiència, capacitats individuals, rigor, etc... Mireu que porto temps analitzant el seu discurs i la seva persona, i jo no percebo cap ni una d’aquestes qualitats personals. És més, l’única cosa que extrec del seu discurs és la mentida constant i reiterada i la falta de rigor en les seves declaracions en què ens té acostumats als catalans.

Imagineu si aquesta persona és curta de mires que segons ella la causa principal de la pujada de l’habitatge i l’especulació urbanística és la Llei del Sòl que es va aprovar a l’any 1998. Aquesta llei va ser promulgada per el Govern del PP (el qual no és sant de la meva devoció com tots sabeu) i, segons ella, amb el consentiment i l’aprovació de CiU. Si una llei que ha liberalitzat el sòl amb la finalitat de contrarrestar l’augment del preu de la vivenda és la causa principal de tota la trama especulativa immobiliària, la convido a que agafi les maletes i que se’n vagi a pastar fang! Aquestes declaracions demostren el rigor i la vàlua que presenta aquesta senyora (per anomenar-la d’alguna manera) davant la societat catalana. Una vàlua nul.la.

Posant un altre exemple del seu exemplar rigor dialèctic. Com tots sabreu, en la votació dels Pressupostos Generals per al 2008 al Senat, CiU va presentar un veto a aquests pressupostos amb l’argumentació lògica que aquests no s’adeqüen a allò que dictamina l’Estatut de Catalunya en quan a la inversió i el finançament que Catalunya ha de rebre per part de l’Estat espanyol, ja que el que s’estipula en el pressupost per l’any vinent és molt inferior al que hauria de rebre si es baséssin textualment en l’Estatut. A aquest veto s’hi van sumar forces de tant variades sensibilitats ideològiques com ho són el PP, ERC, Eusko Alkartasuna i Coalició Canària, obtenint amb el recolzament d’aquestes quatre formacions polítiques el bloqueig parcial dels pressupostos. I el que se li acudeix declarar a aquesta immaculada persona dita Carme Chacón i vinguda del cel és que CiU i PP, com sempre fan, és mirar cap una altra banda d’on miren els catalans i no vetllar pels seus interessos, i el que és més fort és que segons ella bloquejar aquests pressupostos és una clara demostració de com CiU no es preocupa pels barris. L’única resposta que se m’acut dir a aquesta demagoga és que està sonada i que delira! Menteix continuament, no para de mentir, i segueix mentint. Jo, fins i tot, crec que li fascina mentir de forma descarada i descomunal.

I l’última de grossa dita per aquesta ignomínia persona per Catalunya és que la inversió que rebrà Catalunya en el pressupost presentat per l’any vinent és major que la inversió que Catalunya va rebre durant els quatre anys del Pacte del Majestic. Sí, dona, sí! Jo et diria més. La inversió que rebrà Catalunya l’any vinent serà major que tot el capital que ha circulat per Catalunya durant la seva existència! A veure qui la diu més grossa i més exagerada.

I ara aquesta vol fomentar la figura del català optimista envers el català emprenyat. I que més vol home!

Si ZP i Chacón guanyen, perd Catalunya i destrueixen els barris!

Oriol Ristol i Espinosa
Cap Local JNC de Sabadell

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.