dijous, 6 de novembre del 2008

‘La joventut decisiva’, lema del XVè Congrés de la JNC

“La joventut decisiva. Necessària, compromesa, innovadora, activa, crítica i responsable” és el lema del XVè Congrés de la JNC, que tindrà lloc al Centre Esplai d’El Prat de Llobregat els propers 7, 8 i 9 de novembre.

Durant els tres dies, el Comitè Executiu Nacional rendirà comptes de la seva gestió, s’hi debatran les tres ponències que marcaran la línia ideològica de la JNC pels propers dos anys i la seva estructura organitzativa, i s’escollirà la nova direcció nacional, així com també 10 consellers nacionals de la JNC, 30 consellers de Convergència, i els membres del Comitè d’Arbitratge, Mediació i Disciplina.



Gerard Figueras, únic candidat a la Presidència de l'organització.

Gerard-Martí Figueras i Albà, nascut a Vilanova i la Geltrú fa 26 anys, ha estat l’única persona que ha presentat candidatura per optar a la Presidència de la JNC, quan ja ha finalitzat el termini marcat pel reglament del Congrés.
Dins de la seva candidatura, inclou la seva proposta d'equip d'àrees del Comitè Executiu Nacional. Figueras i tot el seu equip se sotmetran a votació aquest cap de setmana al Prat de Llobregat, per part dels delegats al Congrés. Trobareu més informació del candidat a President i de la resta de la seva proposta de CEN al web: http://www.gerardfigueras.cat/.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que vagi molt be , a tots els que hi aneu!

Josep Prat

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.