dijous, 5 de juny del 2008

Què en farem del finançament?

Des de la JNC de Sabadell proposem un debat obert en què hom pot opinar sobre el nou finançament que ha d'estar enllestit el proper 9 d'Agost.
Creiem que la participació de la gent és bona per a la reflexió i a les noves idees.
Així que podeu deixar els vostres comentaris clicant al link que trobareu sota aquestes línies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El nou finançament que es posi en marxa a partir del 9 d'agost ha de suposar un major equilibri territorial en matèria econòmica en els territoris tan diversos que formen l'Estat en el que actualment hi estem endinsats, l'espanyol, i que si el futur ens ho permet no sigui així per tal de constituir el nostre país.

Deixant deleïtats sobiranistes i tornant a la realitat, s'ha de revisar i modificar el terme de solidaritat entre comunitats, que actualment s'utilitza de forma errònia i insolidària. No pot ésser que hi hagi tanta desproporció entre comunitats que aporten molt i reben poc, i viceversa.

Tampoc pot ésser que certes comunitats gaudeixin de privilegis tan desmesurats com la supressió de l'impost de successions i donacions, com passa a Madrid, i altres que la tinguin molt accentuada, com és el cas de Catalunya. Si no som tots iguals en matèria impositiva no es pot parlar d'equitat.

Prou discursets falsos de que Extremadura i Andalusia van patir molt en èpoques dictatorials anteriors i que provoca el fet de la poca producció recaptada, ja que la que va surtir més perjudicada d'aquests governs dictatorials va ser Catalunya, i que gràcies al seu afany industrial, dinàmic i emprenedor van seguir endavant i situar-se a la davantera de tots.

Ja és hora de que s'aconsegueixi un bon finançament per Catalunya. Més que un bon finançament, que aconseguim el que ens pertoca, que no és demanar gens.

Ara gràcies al govern espanyol "amic" que tenim ho podem aconseguir, o no? D'amic res, d'enemic massa.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.