dimarts, 2 de juliol del 2013

Sabadell és, un cop més, motiu de mofa generalitzada.


Ahir es va fer ressò per les xarxes socials i els mitjans de comunicació un vídeo sota el títol de Compra en Sabadell que ha despertat menyspreu, burla i malestar per part dels comerciants de la ciutat, els sabadellencs i la societat catalana en general.

Segons s'ha pogut saber, la gravació ha estat protagonitzada i elaborada per comerciants i veïns de Ca n'Oriach amb tota la bona fe i voluntat de sumar per la ciutat. No obstant, els resultats no han estat aquests sinó que situen Sabadell com a ciutat pandereta i afecta a la imatge i dignitat de la ciutat.

En relació la informació que s'està destapant, des de la JNC Sabadell reivindiquem contundentment que l'Alcaldia respongui públicament si realment ha mentit al dir que no hi tenen res a veure quan fonts nacionals i de la nostra pròpia ciutat afirmen que aquest ha estat inspirat pel regidor socialista de comerç, Carles Bosch, i que el seu germà és qui filma i penja el vídeo a la xarxa. A més, també exigim saber si l'Ajuntament ha cedit la Bassa i Ràdio Sabadell per enregistrar-lo i si és cert que ara són ells mateixos els que es volen desdir d'aquest, tal i com expressen els figurants que hi apareixen i ara es senten ofesos.

Un cop més, l'Ajuntament de Sabadell juga la seva pròpia partida només dirigint-se al seu nucli de votants i simpatitzants, està darrere d'una filmació que no és plural ni representa a tots els comerciants de la ciutat, abandona, un cop més, al centre i a la seva gent, demostra una manera clientelar de fer política i col•labora a crear una mala imatge de la ciutat.

Alhora, també volem manifestar el nostre suport a l’eix comercial sabadellenc i ens sumem a la crítica que han fet a l'Ajuntament per ser coneixedor, des de fa temps, de l'existència d'aquest vídeo que perjudicaria la nostra imatge i no haver reaccionat a temps ni tampoc no obrir-lo a les altres associacions de comerços de la ciutat.

Estem cansats de que el consistori socialista actuï com si la ciutat fos seva. La ciutat és de tots i és la imatge de tots els sabadellencs la que en surt perjudicada de les seves decisions.


JNC Sabadell

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.