dilluns, 15 d’octubre del 2012

La JNC Sabadell tindrà un paper fonamental en el nou engranatge de l'organització

El passat cap de setmana la Joventut Nacionalista de Catalunya va celebrar sota el lema "Imparable" el seu Congrés Nacional per a modernitzar la seva estructura, renovar el discurs de l'organització així com traçar el full de ruta cap a la plena sobirania nacional. Al Congrés, celebrat a Girona els dies 5, 6 i 7 d'octubre, els gairebé 400 delegats i delegades d'arreu de Catalunya van escollir la Marta Pascal, de 29 anys i natural de Vic, com a nova presidenta de l'organització.

Cal destacar que tant l'agrupació comarcal del Vallès Occidental - Sabadell com el propi col.lectiu de la JNC Sabadell han esdevingut durant els darrers dos anys d'aquest mandat agrupacions referents a nivell nacional. És per això que ambdues han obtingut un paper important en la nova configuració de l'organització. L'Oriol Giménez i l'Oriol Ristol, ambdós militants del col.lectiu de la JNC Sabadell, seran respectivament els responsables de l'àrea de Polítiques de Joventut i l'àrea d'Empresa i Ocupació del Comitè Executiu Nacional de la JNC.

D'altra banda, l'actual cap local de la JNC Sabadell Josep Ibars i la militant del mateix col.lectiu Laura Gámiz, recentment escollida com a sots-cap comarcal, van ésser nomenats Consellers Nacionals de la JNC en el si del Congrés. Josep Ibars, a més a més, va ésser proclamat Vicepresident del Consell Nacional de la JNC al Consell Nacional celebrat el passat 12 d'octubre a Bellaterra. En la renovació comarcal de la darrera setmana en què Dani Viladot de Cerdanyola va ser proclamat nou cap comarcal en subtitució de l'Oriol Ristol, en Marc Barniol de la JNC Sabadell va ésser escollit com a Conseller Nacional de la JNC per comarca. A més a més, els militants Josep Xavier Pradas i Carlota Macià van ser escollits també Consellers Nacionals de la JNC als Grups d'Acció Universitària en els que estan implicats activament, el de la UAB i la UB respectivament.

Així doncs, l'agrupació comarcal del Vallès Occidental - Sabadell i en especial el col.lectiu de la JNC Sabadell encaren aquest nou mandat encapçalat per la Presidenta Marta Pascal amb noves responsabilitats i gran representativitat en els òrgans de decisió de l'organització. El primer objectiu serà treballar fort per tal que Convergència obtingui uns bons resultats a les eleccions del proper 25N i aconseguir ser més aprop de la llibertat nacional.

1 comentari:

Carlota Macià i Fontanals ha dit...

Faltaria l'Arnau Galera, també escollit Conseller Nacional des de territori ;)

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.