dimarts, 21 de febrer del 2012

Jordi Cuminal visita la JNC de Sabadell

L'ex-secretari general de la JNC i actual Director General de Comunicació de la Generalitat va assistir a un nou sopar-col.loqui organitzat pel col.lectiu

Ahir, dijous 16 de febrer, el col.lectiu de la JNC Sabadell va celebrar un nou sopar-tertúlia amb una personalitat del partit i del Govern, concretament el quart d'ençà que Josep Ibars va assumir la responsabilitat de cap local al capdavant de l'organització a la ciutat.

En aquesta ocasió els militants de la JNC Sabadell i d'arreu de la comarca del Vallès Occidental-Sabadell van poder gaudir de la presència d'en Jordi Cuminal, ex-secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya i actual Director General de Comunicació de la Generalitat.

Jordi Cuminal va explicar, a la trentena de militants de la JNC de Sabadell i la comarca, els diferents càrrecs i responsabilitats que ha exercit dins l'organització i també en el si de Convergència, tant a la seva ciutat - Sant Celoni - com a nivell nacional.

A continuació, Cuminal va parlar dels Pressupostos recentment aprovats pel Parlament de Catalunya així com de la situació econòmica i social actual. Va destacar que "ens trobem en un moment crucial, en un camí de no retorn", en què no podem desanimar-nos ni defallir i en què cal destacar el paper trascendent de la JNC.

Durant el sopar també es va parlar, entre d'altres temes, sobre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la rellevància de la tasca duta a terme per Convergència - especialment en la persona de Ramon Tremosa - al Parlament Europeu, i també de quin serà o ha de ser el paper de la JNC al proper Congrés de CDC, que tindrà lloc al mes de març.

Finalment, Oriol Martín, President del Consell Nacional de la JNC, va cloure el sopar - tertúlia amb unes paraules d'agraïment a Jordi Cuminal per la confiança dipositada en la seva persona fa alguns anys i destacant la importància dels sopars-col.loqui per tal de conèixer les persones que hi ha darrere dels càrrecs i per a entendre d'aprop les raons que hi ha rere moltes decisions. Per últim, Martín va encoratjar a tots els militants de la JNC presents al sopar a participar al màxim del proper Congrés de Convergència "amb coratge però també amb molt de seny".

A l'acte també hi van assistir la Vicepresidenta de la JNC, Marta Pascal, i altres membres del CEN.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.