dimarts, 30 de març del 2010

La JNC de Sabadell organitza una jornada informativa amb la Plataforma per l'Autodeterminació de Sabadell (PAS)


La JNC i CDC de Sabadell s'integren dins el llistat d'adhesions d'organitzacions que donen suport a la consulta popular sobre el referèndum independentista a Sabadell, i a més a més la JNC de Sabadell aporta una donació econòmica significativa en ajut a la gestió de la consulta.

El passat divendres 19 de març va tenir lloc a la seu local de CDC - JNC de Sabadell un acte convocat i organitzat per la JNC amb la col·laboració i adhesió de CDC de Sabadell en què es va convidar a participar a la comissió coordinadora de la Plataforma per l'Autodeterminació de Sabadell per tal d'informar a tots els assistents a l'acte de l'organització al voltant de la consulta sobiranista que es pretén celebrar a la ciutat de Sabadell.

La taula president estava formada per l'Antoni Dalmases, portaveu de la Consulta de Sabadell, el Josep Beltran, regidor de CiU a l'Ajuntament de Sabadell i ex-president local de CDC de Sabadell, i l'Oriol Ristol, president local de la JNC de Sabadell.

L'acte va començar amb la intervenció de l'Oriol Ristol, que va presentar el format de l'acte i el va moderar. Llavors va ser l'Antoni Dalmases qui va prendre la paraula per tal d'explicar tot allò referent a la consulta: temes d'organització, voluntariat, comunicació i expansió. Un dels temes més extensos a debatre va ser la decisió que va prendre la Plataforma per l'Autodeterminació de Sabadell justament el dia anterior de posposar la consulta el 30 de maig, en comptes del 25 d'abril que s'havia proposat inicialment. El motiu donat des de la plataforma va ser l'aposta per una millor preparació i difusió de l'esdeveniment.

Després de la seva intervenció es va obrir un torn obert de paraules entre els assistents, en què es va debatre abastament sobre diversos temes relacionats amb la consulta, i que va prendre la gran part temporal del debat, degut a l'efectiu intercanvi d'opinions dels presents. La majoria militants i simpatitzants de la JNC i CDC, i la resta assistents no adscrits a cap organització política o membres de la comissió coordinadora de la consulta.

Al finalitzar l'acte, l'Oriol Ristol va tornar a prendre la paraula juntament amb el Josep Beltran i van informar a la plataforma la decisió presa per la JNC i CDC de Sabadell de ser les primeres organitzacions polítiques amb representació municipal de integrar-se dins el llistat d'adhesions de les associaciones i organitzacions que donen suport a la celebració de la consulta popular a la ciutat de Sabadell. I després d'aquesta comunicació, l'Oriol Ristol actuant en nom de la JNC de Sabadell va entregar un sobre amb l'aportació econòmica que destinava a l'organització de la consulta directament a la presència de l'Antoni Dalmases.
 

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.