divendres, 19 de febrer del 2010

SenseMili.Cat


" L’any passat va fer 10 anys que es va aprovar la llei que acabava amb el servei militar obligatori. Concretament va ser el maig de 1999. Des de llavors, cap més jove català s’ha vist obligat a perdre un període, més o menys llarg de la seva vida, fent la mili. A finals de l’any 2001 no quedava cap soldat de lleva. Més d’un milió de joves pendents de fer la mili d’arreu de l’Estat Espanyol quedaven alliberats d’aquesta obligació legal."


Així comença el blog, que us volem recomenar. Entreu i veieu tots els continguts que ofereix. Les experiències dels protagonistes que van fer possible, que els joves catalans i de la resta de l'estat, no haguessin de fer el servei militar, així com la valoració de líders catalans, Artur Mas, Jordi Pujol i el President de la JNC Gerard Figueras.


Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.