dimarts, 21 de juliol del 2009

La XXVII Escola d’Estiu, a punt.

Ja està tot a punt per l’inici aquest dijous de la XXVIIa Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas, que un any més se celebra a la casa de colònies La Carral de Riner, el Solsonès. Enguany, el lema de l’escola és “Cruïlla de present, camins de futur” i es pretén abordar des de la perspectiva política, econòmica, de societat civil, etc, aquest moment decisiu per al país.

Entre d’altres, durant els quatre dies de l’Escola, passaran per La Carral Jordi Sànchez (Fundació Jaume Bofill), Francesc Romeu (URL), Josep Maria Àlvarez (UGT), Jordi Gual (La Caixa), Jordi Alberich (Cercle d’Economia) Joan Franquesa (FCB), Vicent Sanchis (Òmnium Cultural), Arcadi Oliveras (Justícia i Pau), Mònica Sabata (FOCIR), Artur Mas, Jordi Pujol, Felip Puig, Francesc Homs, David Madí o Jordi Cuminal.


Trobareu tota la informació de l’Escola d’Estiu a www.jnc.cat/escolaestiu/

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.