dimecres, 17 de desembre del 2008

Corrupció entre la Secretaria de Joventut i les JERC

Mans netes, mans netes! Aquestes eren les declaracions que el Sr. Josep-Lluís Carod-Rovira pronunciava a la seu d'ERC després de saber els bons resultats que havia tret el seu partit en unes eleccions passades. Aquesta declaració anava destinada a CiU, que segons ells estàven infectats d'entramats corruptes i havien pactat amb el PP, i ells eren autèntics independentistes que mai havien realitzat cap mena de corrupció.

Doncs ara mateix què se li pot dir a ERC. N'ha tornat a fer una altra de grossa. I ja en van unes quantes. Ara ha estat una de descarada i insultant, i com a JNC ens afecta directament perquè es tracta de subvencions públiques a través de la Secretaria de Joventut, liderada per Eugeni Villalbí, que entre el 2003 fins el 2005 va ocupar el càrrec de President del Consell Nacional de les JERC.

És totalment indignant i intolerable que la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya hagi adjudicat durant l'exercici de l'any 2008 una subvenció pública a les JERC de 47.000 €, i veient les partides que s'inclouen per a la legitimació de la subvenció, la indignació encara s'accentua més i més.

La part engrescadora és que la totalitat de joventuts polítiques del país han rebut una subvenció conjunta de 39.000 €. Aquesta part es desglosa entre una subvenció a Alternativa Jove, d'EUiA, de 19.100 €, a les JSC de 8.000 €, a la JNC de 6.000 €, i a NN.GG. res de res.

Aquestes dades no són inventades per mi. Estan publicades públicament per la Generalitat de Catalunya. I la veritat és que són vergonyoses. Aquesta gent no té remei! Quan veuen que poden gestionar un bon feix de bitllets, fan amb ells el que volen. Aquesta és la veritable política d'esquerres; distribuir i gestionar els diners com em dongi la gana i em surti dels nassos! Olé, olé i olé!

Les JERC han respòs mitjançant un comunicat oficiós que aquesta subvenció es deu a la gran quantitat de projectes nacionals que duen a terme. I tant, i tant! La partida que us han subvencionat amb DINERS PÚBLICS de 17.000 € per la trobada a Bolívia entre les JERC i les joventuts del partit d'Evo Morales se'n diu un projecte nacional! I jo vaig néixer tonto i esquerranós, si et sembla!

Podeu enganyar a molta gent, però a altres no ens enganyareu pas! Sabem de quin peu calçeu! Però no ens conformem amb això perquè això no quedarà així!

Esperem que el poble català es realçi i aixequi el cap, i esbrini de la pasta que esteu fets tots vosaltres!

Mans netes, mans netes!

No teniu perdó!

Oriol Ristol i Espinosa
President Local JNC Sabadell

Vegeu tota la informació de forma més detallada clicant el següent enllaç:
http://politica.e-noticies.cat/les-jerc-reben-mes-subvencions-que-tota-la-resta-24077.html

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mmmmmm només una cosa: qui estigui lliure de pecat que llenci la primera pedra.

I em sembla que vosaltres, pel passat o pel present, no podeu llençar-la.

Miquel

POLITICS INSIDE ha dit...

Tots cometem errors Miquel , pero hi han errors imperdonables com els que han fet ells.

Anònim ha dit...

El que passa, Miquel, és que les coses s'han de denunciar faci qui les faci. Nosaltres ja hem rebut i seguim rebent per coses del passat. Això sí que és intolerable!

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.