dijous, 17 de novembre del 2011

Comunicat de premsa JNC Vallès Occ.-Sabadell davant els fets succeïts a Sabadell

La JNC del Vallès Occidental - Sabadell lamenta profundament els atacs rebuts aquest matí de dijous 17 de novembre per part d'una cinquantena de joves que es manifestaven pels carrers de Sabadell i han entrat forcosament dins la seu política local de Convergència Democràtica de Sabadell.

Des de les nostres posicions volem posar de manifest que els joves han entrat per la força dins la seu increpant els treballadors que hi havia al seu interior. Aquests han rebut cops i han estat insultats per una cinquantena de joves, que finalment han pogut entrar a la seu de CDC. Un cop dins, els joves han robat material propi del partit de la seu i han increpat un cop més els treballadors.

Denunciem la intolerància d'alguns col·lectius locals, que aprofitant-se del dret de vaga i de manifestació, ho utilitzin per tal de delinquir mitjançant l'ocupació d'una propietat privada, el robatori de material privat i l'agressió i increpància sense motiu als treballadors de l'espai.

Aquest fet sobrepassa en escreix els límits de la convivència i també de la democràcia, i per aquest motiu intentarem que amb l'ús de la paraula, com sempre hem fet i en contra de les seves actuacions intolerants, no aconsegueixin arribar la seva veu i argument manipulador a nous col·lectius joves de la ciutat i de la comarca, que sota els motius de les retallades es basen per tal d'enganyar i manipular als esmentats joves, i així poder dur a terme les seves accions delictives.

La Joventut Nacionalista de Catalunya sempre hem demostrat inqüestionablement els nostres valors cívics i humans en quan a comportament i discurs, però no pensem tolerar i per aquest motiu denunciarem totes aquestes accions que atemptin flagrantment contra la nostra llibertat d'expressió i de pensament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats al moviment estudiantil de Sabadell per aquestes valentes mobilitzacions. El neoliberalisme no l'aturarem amb quatre crits, cal passar a l'acció.

Anònim ha dit...

Això no és dret a la vaga ni res. Només són una colla de criminals. Espero que els autors d'aquestes barbaritats els agafi la policia i ho paguin ben car. Sr. Anònim, si no t'agrada el neoliberalisme te'n vas del país perquè és el que la gent ha votat DEMOCRÀTICAMENT (sembla que és una paraula que vosaltres no enteneu).

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.