dimarts, 25 de novembre del 2008

On s'han amagat els crítics al Quart Cinturó?

Escoltant farà pocs dies Catalunya Ràdio vaig assabentar-me que a mitjans del 2009 ja començaran les obres de la infraestructura del Quart Cinturó pel seu pas per Sabadell i Terrassa.

Assabentar-me d'aquesta notícia no ha estat cap troballa descomunal, sino que era un fet que la majoria sabíem que es faria realitat.

Jo sóc un ferm defensor del Quart Cinturó, i crec que és una infraestructura viària molt necessària per les dues comarques del Vallès, fet que s'interllaçarà amb les altres comarques frontareres. Servirà per descongestionar en cert grau el embús que diàriament pateixen les carreteres que passen per Sabadell i Terrassa i poblacions veïnes, encara que l'obra viària també servirà com a factor d'atracció i localització d'empreses, ja que veuran una via de comunicació inmillorable per tal d'establir vincles comercials excel.lents.

A part de parlar de les excel.lències del Quart Cinturó, personalment m'agradaria saber on es troben tots aquells grups anti-sistema i alternatius que denunciaven, criticaven i es manifestaven contra el Quart Cinturó.

Si la memòria no em falla diria que tres d'aquests grups que van manifestar-se activament en contra de la construcció d'aquesta obra van ser tres partits polítics que actualment estan afincats al Govern de la Generalitat. Aquests són: ERC, IC-V i EUiA. A part de molts altres grups i moviments com ho poden ser l'ADENC, el Can Capablanca, Maulets, Endavant, associacions ecologistes, i un llarg etcètera.

On s'han amagat tot aquesta gent que havia tirat fins i tot ous al Jordi Pujol en una estada seva a Terrassa? Que ja en són partidaris d'aquesta obra? Sembla pensar tot que sí, no?

Jo l'únic que ser és que aquests moviments anti-sistema i alternatius, i els tres partits polítics que mostraven queixa i ràbia, s'han menjat la construcció del Quart Cinturó amb patates, babaus! I no ha estat pas un govern liderat i capitanejat per CiU, no, no! Sino que ha estat un govern molt d'esquerres i molt ecologista com és el d'ara!

Tots aquells que sou simplement votants d'ERC, IC-V i EUiA m'agradaria que reflexionéssiu sobre el paper que realitza el vostre partit votat al Govern de la Generalitat, ja que construeix infraestructures que vosaltres sempre heu rebutjat fervorosament! Si no us n'adoneu és que sou una colla d'hipòcrites i amb molt poca veu crítica!

També m'agradaria emplaçar a moviments, associacions i entitats com l'ADENC, Can Capablanca, Maulets, Endavant, etc.... per tornar a manifestar-vos en rebuig al Quart Cinturó, si de debò això és el que defenseu! Que a vegades un servidor es pensa que s'estan intercanviant els papers.

I com que des de sempre sóc molt educat, us desitjo que tingueu molt bon profit! Espero que l'empassada hagi estat molt sucosa!

A reveure a les barricades classe política! Ui, quin lapsus! Volia dir classe obrera!

Oriol Ristol i Espinosa
Cap Local JNC - Sabadell

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En això dels polítics no et dic que no tinguis raó, però en això de les entitats que no estan fent res, és mentida, fa poc la campanya ja fa ver altres accions, i trobo que el teu escrit es una pataleta, l'únic que podies fer...

David

david_foto@hotmail.com

Anònim ha dit...

Ostres David, molts dels aspectes del contingut del teu escrit no els entenc massa bé.

Però intentant deduir-ho, puc esbrinar-ne la finalitat i el motiu del teu escrit.

Et contestaré elaborant una qüestió. Diguem quan s'ha produit de forma recent una manifestació o una concentració de rebuig com les que abans es feien en contra de la infraestructura i del govern? Jo tot això ho sé, perquè hi era allà, i en aquestes concentracions es realitzàven grans discursos de que s'estava destruint el territori vallesà i que CiU s'havia aliat amb la Caixa i el PP per tal d'abraçar els interessos dels espanyols. Tot això es deia en aquestes concentracions.

Ara aquestes grans proclames ja no les sento. I com és això? Que ara és bona pel territori?

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.