dimecres, 16 d’abril del 2008

La JNC de Sabadell aconsegueix 5 delegats per al XIIè Congrés de CDC

Ahir, dimarts 15 d'Abril, a la nit es va dur a terme la votació de la militància de CDC per escollir els seus delegats que aniran en representació de l'agrupació local de Sabadell al XIIè Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya que se celebrarà el pròxim 11, 12 i 13 de Juliol al Palau de Congressos de Catalunya.

Entre els 12 delegats i delegades que van ser escollits per unanimitat hi ha 5 militants de la JNC de Sabadell, cosa que representa una bona quota per la JNC.

Des dels representants de la JNC de Sabadell que anirem al XIIè Congrés, ens comprometem a treballar fort, amb il·lusió, aportant tot allò que siguem capaços. Som gent preparada, amb una clara acció política en el nostre col·lectiu i, també, a CDC.

No us fallarem!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enohrabona!!!!
Ara us toca fer bona feina, però no patiu que els altres us ajudarem!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots!!!
Ho heu aconseguit, ara toca fer una bona feina!!!

Oriol Martín ha dit...

Ara toca treballar i fer grans aportacions a aquest projecte!!!!

Felicitats als Escollits!!!

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Dieta, I hope you enjoy. The address is http://dieta-brasil.blogspot.com. A hug.

Què és la Joventut Nacionalista de Catalunya?

La JNC és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.